mario91 Napisano 10 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Październik 2010 Orientuje sie ktos czy student ma szanse dostac produkt w cenie ~1400 zl na raty np. w MM bez zaswiadczenia o stalych dochodach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 10 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Październik 2010 http://forumprawne.org/prawa-konsumenta/110421-student-raty.html check this, przykro mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 10 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Październik 2010 no to zrob cos, skoro mamy grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 10 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Październik 2010 daj Im Wykres z Hema i Winrate w long runie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 10 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Październik 2010 Moja siostra kupiła ostatnio lapka za ~1900 na raty tylko i wyłącznie na dowód. Nie wiem dokładnie w jakim sklepie ale widać się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 10 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Październik 2010 Dzwonilem do MM, jednak raty mozliwe TYLKO po okazaniu dokumenty swiadczacego oficjalne zrodlo dochodu do tego min. 3 miesiace od podpisania umowy o prace. Dla studenta tez sa mozliwe, ale rowniez po okazaniu dokumentu o stalym dochodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 10 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Październik 2010 Czyli siostra Piqe pewnie ma jakies stypendium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 10 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Październik 2010 Nieeee. Otóż wyjaśniam zagadnienie. Moja siostra znalazła przez allegro sklep w Warszawie gdzie po prostu mogła wziąć kompa na raty wyłącznie na dowód. Nie potrzebowała żadnych dokumentów potwierdzających dochody miesięczne czego normalnie wymagają ani nie pobiera stypendium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 12 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2010 co STO(L)ICA TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 12 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2010 w media expercie tez na dowód dostałem raty były z eurobanku, powiedziałem ze umowa na czas nieokreślony i 3k na rękę stanowisko listonosz przeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dikimow43420 Napisano 12 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2010 w media expercie tez na dowód dostałem raty były z eurobanku, powiedziałem ze umowa na czas nieokreślony i 3k na rękę stanowisko listonosz przeszło hehe za sam pomysł należy ci sie 3k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi