mephisto Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2007 Wypowiedzmy się o nowym forum yourbet.pl Tutaj możecie napisać, co sądzicie o wyglądzie strony, perspektywach rozwoju forum i serwisu... Ogólnie pierwsze wrażenia Możemy sobie także posnuć przypuszczenia, co do tego, czym będzie serwis yourbet.pl A może nawet Administracja uchyli rąbka tajemnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2007 meph Ty sie o moda nie starasz og?lnie wszystko to po staremu wi?c nie jest ?le Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubyel Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2007 Dla mnie, ok. Fajny czerwony layout. :cwaniak2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2007 Pomara?czowy nie czerwony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2007 Fajny czerwony layout. :cwaniak2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielak Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2007 lepszy jes siwy bo od pomaranczy oczy mnie bola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal7550 Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2007 Mi sie dzieje co? z sivym. Jako? sie rozdwaja czy co. Ale i tak wybra? bym pomara?cz:) fajnie wygl?da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskar86 Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2007 Og?lnie rzecz bior?c to jest nie?le ,a jak sie rozkreci to bedzie git. Hehe trzeba troche pos?odzic Ale naprawde podoba mi sie ,te same ryje w nowej wersji Aha najwa?niejsze ?e s? te 2 emoty i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orson Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2007 Pierwsze wra?enie jak najbardziej pozytywne. Fajna kolorystyka i og?lnie jest ok, jak si? rozkr?ci b?dzie jeszcze lepiej. Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2007 Jezuu BPL jak ?adnie tutaj u Ciebie, te kolorki i wog?le. Ka?dy zaczyna jako bia?a kartka i to mnie cieszy, b?d? m?g? si? od nowa zaaklimatyzowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maRsjan1991 Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2007 mi sie podoba!! jest ekstra forum!! jestem z niego bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2007 By?o fajnie i fajnie si? zapowiada?o, ale maciek si? pojawi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil(ek) Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2007 To dzięki niemu to forum nabierze kolorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elit Typer Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2007 Forum jakie jest nie mo?na powiedzie?, gdy? dopiero stawia pierwsze kroki, ale co? musi w sobie mie? skoro macie na nim najlepszego typera w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielak Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2007 najlepszego typer tzn?:> no 200 osob w 24 h to imponujacy wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2007 najlepszego typer tzn?:> no 200 osob w 24 h to imponujacy wynik Ch?opak chcia? sobie podnie?? mniemanie, wi?c zapewne pisa? o sobie Ale to fakt, macie najlepszego typera w sieci tutaj na forum - to amciek A og??em co do forum to git-malyna tylko... kolor?w trzeba troche rozda?, bo czarno to widz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 tak jak juz pisalem pierwsze kolory rozdamy 28 lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 ?adne forum i dobra atmosfera panuje. Adminowie nie zadzieraj? nosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 Ujdzie ewentualnie [ Komentarz dodany przez: BPL: 2007-02-17, 11:29 ] pff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 w? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
white34 Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 daje ocene 4 ! Pozytywistyczne forum i mi?a szata graficzna pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macromia Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 Pozytywistyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 Na poczatku nie chetnie podchodzilem do grafy forum - ta pomarancz - poprostu nie podobala mi sie, z czasem forum bedzie wielkie Maja odpowiednich ludzi z doswiadczeniem, ktorzy zapewnia forum oprawe techniczna oraz wyjatkowa specyfike - beda na szczycie i tego im zycze...amciek ma dobry temat w Yieldzie -"nowe forum, stare nadzieje" - slowo "nowe" wszyscy wiemy w jakim znaczeniu nalezy traktowac....powodzenia panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TRETER Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 Og?lnie forum bardzo mi sie podoba wszystko jest narazie GIT moderatorzy i admini z tego co widze profesjonalnie podchodz? do sprawy i og?lnie jak narazie 5+/6 a co do styliu forum to ten pomara?czowy jest spoko tylko z czasem mo?na by w takim stylu co jest ten Pomara?czowy wszystko by by?o np. tak jak to ale wszystko w Niebieskim i innych odcieniach by ka?dy se dostosowa? styl tak jak mu sie podoba :cwaniak1: a i przyda?y by sie jakie? emotki co do kupon?w typu + - Hehe tylko ?e mod?w na tym forum jeszcze nie ma No dobra szczerze nie patrzy?em tam na rangi czy to Admini czy Modzi powiedzmy, ?e w?adze na tym forum profesjonalnie podchodz? do sprawy.......... :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskar86 Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 moderatorzy i admini z tego co widze profesjonalnie podchodz? do sprawy Hehe tylko ?e mod?w na tym forum jeszcze nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TRETER Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 Forum jakie jest nie mo?na powiedzie?, gdy? dopiero stawia pierwsze kroki, ale co? musi w sobie mie? skoro macie na nim najlepszego typera w sieci. Hehe ale mnie Elit Typer rozbawi?e? tym postem. Najlepszy w sieci to ty mo?e jeste? w podszywaniu si? pod pare os?b. Niby sk?d jeste? najlepszym typerem w sieci ? userzy ci przyznali tak? range czy kto? czy sam masz takie mniemanie o sobie, ?e uwa?asz si? za najlepszego typera w sieci ? Jako? nigdzie nie widzia?em twoich typ?w by je oceni? i powiedzie?, ?e zas?ugujesz na miano dobrego typera albo co? w tym stylu a mo?e to dlatego, ?e dostawa?e? bany na innych forach bukmacherskich albo swoim gadaniem nasy?a?e? na siebie fale krytyki.... Ale bardzo m?dre podszywaj?c si? pod innego typera wychwala? siebie i wciskaj?c ludziom kit, ?e jest sie najlepszym typerem w sieci Pytanie do Ciebie czy na tym forum te? masz zamiar mie? z 4 konta ? Elit Typer, Smyku, Antari, i jeszcze jakie? nicki do podszycia ? Mo?e tu te? zaczniesz pisa? sw?j spos?b na super wygrywanie, kt?ry polega na wk?adaniu coraz wi?kszych stawek po przegranych, a? si? dojdzie do nierealnych stawek i sie wygra i sie my?li, ?e jest sie boskim ? Postawisz 10000 z? i wygrasz z tego 300 z? super Szczerze my?la?em, ?e ju? jako? zm?drza?e? i mo?e zako?czysz takie bezsensowne gadanie - zmienisz nick przestaniesz robi? dziecinade i udowodnisz, ?e jeste? dobrym typerem :cwaniak1: Ale chyba tak sie nie stanie bo oczywi?cie wolisz robi? z siebie supertypera, kt?ry gra za tysi?czne albo setne stawki i nawet jak wygrywa nie chce pokaza? screena co do wodzi lamerstwie, k?amstiwe i wirtualnej kasie :evil: [ Komentarz dodany przez: slimak: 2007-02-17, 19:37 ] TRETER po 1 w regulaminie jest taki fajny punkt "4. Zamieszczania adresów/reklam konkurencyjnych/podobnych serwisów/for (reklama = natychmiastowy ban)" po 2 to nie temat na takie dyskusje i z reszta ona w ogóle nie jest potrzebna więc wyluzuj, Elit Typer prowokuje a Ty swoją wypowiedzią dajesz mu satysfakcję . Lubisz robić przyjemność chłopcom? No to lepiej olej (to też się kojarzy? ) ... no tak, jak to sam ująłeś "profesjonalnie podchodzimy do sprawy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielak Napisano 18 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2007 a i przyda?y by sie jakie? emotki co do kupon?w typu + - przeciez sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TRETER Napisano 18 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2007 Upss to nie zauważyłem, ale przydały by się w głównych emotkach a nie w więcej ikon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 19 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2007 gdybyś nie był tu kompletnie nowy, tylko pochodził z "innego" forum, to wiedziałbyś, że musisz wpisać t i n, pomiędzy dwa dwukropki ":" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TRETER Napisano 19 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2007 Byłem na tamtym forum zarejestrowany i jakiś czas pisałem, ale niezbyt mi się tam podobało pisanie więc zrezygnowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi