pershing Napisano 12 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2010 Możecie coś polecić? Nigdy nie uzywalem, nie wiem na co zwracac uwage. Poszukuję czegoś do kwoty 1200, moga byc tansze. Najlepiej jakieś linki z allegro. Z gory dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 12 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2010 http://www.ceneo.pl/1032367 Miałem w samochodzie firmowym taką, polecam Nigdy się nie zawiodłem na niej, no raz, gdy nie wziąłem ładowarki, i mi się rozładowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 12 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2010 http://www.allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=mapa+samochodowa [ Komentarz dodany przez: pershing: 2010-06-12, 17:17 ] na Tobie zawsze można polegać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 12 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2010 daje Ci alternatywe, jakby eletronika zawiodla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 12 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2010 i fakt ta mapa duzo lepsza niz ta cala nawigacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 12 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2010 nie pier-dol aku, nie pier-dol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 12 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2010 proponuje kompas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 12 Czerwiec 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2010 pytam się poważnie, dostaniecie po ostrzezeniu za oftopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 12 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2010 było trzeba kupować auto z fabryczna nawigacja i nie byłoby problemu [ Komentarz dodany przez: pershing: 2010-06-12, 21:26 ] ban ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 12 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2010 szandek +1 w ogole po co Ci jakas elektronika, albo kierujesz sie na polnoc lub poludnie albo na wschod lub zachod i tyle , co w tym trudnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 12 Czerwiec 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2010 nie mam pytań do Was, dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 12 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 12 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 13 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2010 pershing, ja wyraziłem swoją opinie I widzisz na kim mozesz polegać? A nawet kasy nie chcesz pozyczyć bo udajesz ze na gg Cie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 13 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2010 Potem zejdę do garażu to Ci podrzucę świetny model, bo nie pamiętam teraz jak to szło. Od dwóch lat w samochodzie, świetne menu, przyjemny głos nawigatora/nawigatorki, bardzo dokładny, wiele trybów i widoków na trasę. Tak jak mówiłem model i link podrzucę później @ edit Jednak Ci nie pomogę, na urządzeniu nic nie piszę, a pudełko przepadło dawno temu A GPS wyje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 13 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2010 narobiłes mu smaku persiu rzuci zaraz warnami bo go za bardzo szczujecie edit: Gdzie jedziemy Perszin jak juz zakupisz GPS najwyzszej klasy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 13 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2010 do grubego na kiełbache Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 13 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2010 Gdzie jedziemy Perszin jak juz zakupisz GPS najwyzszej klasy ? pewnie chce się przedostać na drugi koniec miasta, ale nie zna ulic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 13 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2010 pozalewane autobusy miejskie i rozklady dróg sie pozmienialy i teraz GPS-u szuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 13 Czerwiec 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2010 A nawet kasy nie chcesz pozyczyć bo udajesz ze na gg Cie nie ma wróciłem z festynu Gdzie jedziemy Perszin jak juz zakupisz GPS najwyzszej klasy ? ogólnie mi się przyda na przyszłość, na orkes wakacyjny, Austria, Chorwacja i polskie morze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 14 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2010 To daj znac jaki termin i ile na paliwo sie zrzucamy [ Komentarz dodany przez: pershing: 2010-06-14, 14:01 ] hmm, zależy o wielkości bagaży, może byś wszedł jednak do bagażnika, podaj gabaryty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 14 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2010 Gangster nieważna firma i sprzęt Aby była Automapa [ Komentarz dodany przez: pershing: 2010-06-15, 09:57 ] yep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi