akupoczek Napisano 4 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2010 Tak mnie natchnelo po wczorajszej nocy z kalambury (BTW. kto rysowal drzewo z ktorego sypia sie iskry ? ) aby moze zrobic jakis maly turniej z jakims wpisowym 10-30-50 zl do ustalenia, czekam na zgloszenia , propozycje, opienie, Ja proponuje wpisowe 30 zl podzial puli w zaleznosci od ilosci (z nieoficjalnych zrodel wiem ze nasi admini dodadza do puli po 100 zl ) wiec kto chetny? 1.akupoczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 4 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2010 Jeb*** hazardzista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 4 Czerwiec 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2010 zycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 4 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2010 (BTW. kto rysowal drzewo z ktorego sypia sie iskry ? ) Ja Wiem, ze trociny leca, ale najlatwiej bylo narysowac drzewo i pile, niz np. bosza i jakas rurke metalu Poza tym o to chodzilo, zeby bylo trudniej moski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 5 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2010 Ja Wiem, ze trociny leca, ale najlatwiej bylo narysowac drzewo i pile, niz np. bosza i jakas rurke metalu Poza tym o to chodzilo, zeby bylo trudniej moski Rogal zgadł Pachołki tez dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 5 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2010 Pachołki tez dobre kto to rysowal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 5 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2010 admin napisałem: Rogal, aku, Akindu.... to...............pachołki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 5 Czerwiec 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2010 śmietnik sobie znalezliscie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi