pershing Napisano 7 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2007 ...Sport Tables wersja 2.4 Mam jakos pecha i mi nie pasuja, w sieci wiekszosc to wersja 2.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hirtek Napisano 7 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2007 ...Sport Tables wersja 2.4 Mam jakos pecha i mi nie pasuja, w sieci wiekszosc to wersja 2.2 Nie ma nic pustka same wersje 2.2.Ale szukam dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 7 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2007 5P13R-D4L4J-1KUP5-0B130-RG1N4L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 7 Kwiecień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2007 a User Name? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 7 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2007 a User Name? :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 7 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2007 5P13R-D4L4J-1KUP5-0B130-RG1N4L a User Name? Chyba nie wszyscy zrozumieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 7 Kwiecień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2007 " :k:" bylo slabo widoczne Bardzo smieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskar86 Napisano 7 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2007 Hahaha stare ale dobre z basha Pershing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 7 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2007 Persiu wybaczcie mu, on jak zobaczył taki rząd cyferek to już zaczynał się wahać między raise 5BB a all-in Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi