Skocz do zawartości

[<font color=green>KD</font>] Pasquallo Rasta Soldier

Pasquallo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów:) Od lat pasjonuje się sportem, a co za tym idzie także zakładami bukmacherskimi, z mniejszym lub większym powodzeniem. Z racji tego, że w swojej grze notuje ostatnio znaczną progresję, a zdobyte przeze mnie doświadczenie wydaje się procentować, chciałbym się z Wami podzielić moimi typami. Każdy z typów będę starał się poprzeć analizą, jednakże wystąpią też zapewne przypadki, że nie zdążę napisać tych kilku zdań, z uzasadnieniem dlaczego gram dane zdarzenie. Jeśli chodzi o komentarze: wybrałem opcję KD ze względu na to, żeby umożliwić Wam publikowanie opinii na temat moich typów. Chciałbym jednak zachować mimo wszystko temat możliwie najbardziej czytelnym. Wszelkie sugestie możecie zawsze wysłać mi na priv, w profilu zostawiam także numer gg więc w razie czego można się ze mną skontaktować.

Dlaczego wybrałem to forum? Przeglądając internet, szukałem czegoś przyjaznego użytkownikom, gdzie można wyrazić swoje zdanie, porozmawiać o sporcie etc. Mam nadzieje, że przyczynię się choć w małym stopniu w doskonaleniu tego forum i razem sprawimy, że zasłuży ono na miano najbardziej rzetelnego i przystępnego graczom, forum, w Polsce:)

Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzania tematu:)

1) 11-05-2010 godz. 18:00

[siatkówka]

[PLS]

Jastrzębski Węgiel-Skra Bełchatów

Typ:1

Kurs: 3.13 (betsafe)

Stawka: 100 zł

Oglądałem wszystkie dotychczasowe mecze obydwu drużyn w finale i wcale nie uważam, że Jastrzębski jest drużyną słabszą. Wczoraj zawodnicy wybitnie nie mieli swojego dnia. Taki gracz jak Abramov nie zagra dwóch aż tak słabych meczów z rzędu. Poza tym, wierzę, że Santilli jest szkoleniowcem lepszym od Nawrockiego i pomijając już kwestię buntu zawodników Skry na własnego trenera, powinno dać to przewagę gospodarzom. Przypomnijmy jeszcze, że Jastrzębie gra z nożem na gardle, a Skra wygrać może, ale nie koniecznie musi... Jak będzie zobaczymy.

Lahti -MyPa X

[ Komentarz dodany przez: Stomil: 2010-05-18, 15:34 ]

Jakis kurs spotkaniado tego przedalaby sie stawka, moim zdaniem to dzial nasze kupony takze co twoim kuponem jest mecz w ktorym stawiasz X hmmm a planujesz cos na nim wygrac cos postawic czy tylko tak o X ???

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...