Gość litersrake Napisano 24 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2010 # 70 - Major League Baseball Toronto Blue Jays - St. Louis Cardinals Typ: St. Louis Cardinals @ 1.90 | 280 PLN + 252 PLN ----------- Cardinals wygrali skromnie bo tylko 0:1. Jednak najważniejsze jest, że my wciąż pniemy się w górę. STATYSTYKA Podane typy - 70 Trafione - 42 Nietrafione - 28 Zysk: + 4457.50 PLN --- Yield: 17.65% Po dłuższym czasie w końcu wychodzi spory zysk bo aż + 4457.70 zł. Jak łatwo zauważyć granie pojedynczych typów jest dość opłacalne, gdy dobrze dobieramy mecze do stawek. Yield też niczego sobie, chociaż nie on jest tutaj najważniejszy. Za chwilę podam coś z MŚ 2010. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 24 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2010 # 71 - Mistrzostwa Świata 2010 Słowacja - Włochy Typ: Włochy @ 1.50 | 960 PLN --- Dzisiaj na MŚ 2010 koniecznie gruuubo ! Włosi nie mają wyjścia, albo wygrywają dzisiejszy mecz i przechodzą dalej, albo media, kibice i masa innych rzeczy pożre ich żywcem. Włoscy piłkarze muszą się odblokować w ostatnim meczu i zacząć grać prawdziwy futbol. Mam nadzieję, że dzisiejszy mecz będzie dla nich przełomowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 24 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2010 Noo trzeba przyznać, że idzie Ci rewelacyjnie Oby więcej takich typów na forum Żeby nie było off topa sam dałem Italię i dla mnie jest dziś zdecydowanym faworytem. Lepszy skład, większe doświadczenie na tego typu turniejach, słabiutka postawa Słowacji.. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić turnieju bez Włochów już w 1/8..Nic tylko grubo to grać.. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 24 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2010 # 71 - Mistrzostwa Świata 2010 Słowacja - Włochy Typ: Włochy @ 1.50 | 960 PLN - 960 PLN --------- Tak słabego spotkania Włochów jeszcze nigdy nie widziałem. Nie potrafili skonstruować nawet jednej składnej akcji, tak byli spięci, że zapomnieli jak się gra w futbol. Myślę, że zasłużenie odpadli, nic, kompletnie nic nie pokazali w tegorocznych mistrzostwach. --------- # 72 - Major League Baseball Chicago White Sox - Atlanta Braves Typ: Atlanta Braves @ 1.91 | 240 PLN --- Dwie porażki z rzędu w tej serii drużyny z Atlanty. Myślę, że dzisiaj się to nie powtórzy. Bravers w tym sezonie dobrze radzą sobie na własnym jak i na obcym terenie. Notują ogólny bilans 42W29L i plasują się w czołówce tabeli. Chicago natomiast troszkę słabiej 35W34L i niższa pozycja. Atlanta dzisiaj na pewno ma sporą przewagę za sprawą swojego Pitchera Tim Hudson, który gra dla nich od 2005 roku. W ciągu 12 letniej kariery notuje ERA 3.44, w sezonie 2010 ERA 2.54 i bilans 7W3L. -------- # 73 - Major League Baseball Milwaukee Brewers - Minnesota Twins Typ: Minnesota Twins @ 2.45 | 460 PLN --- Minnesota Twins ma przegrać 3 raz pod rząd, na dodatek z Milwaukee Brewers ? Nie, to nie w ich stylu. Twins dość spokojnie rozpoczęli nowy sezon, jednak powolni pną się na górę tabeli. Dzisiaj ich startującym Pitcherem będzie Francisco Liriano 5 letni narzucający, który w tym sezonie notuje ERA 3.11 oraz bilans 6W5L. Przeciwko Brewers notuje bilans 3W0L oraz ERA 2.0. To w nim pokładam dzisiejsze nadzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 24 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2010 # 72 - Major League Baseball Chicago White Sox - Atlanta Braves Typ: Atlanta Braves @ 1.91 | 240 PLN - 240 PLN # 73 - Major League Baseball Milwaukee Brewers - Minnesota Twins Typ: Minnesota Twins @ 2.45 | 460 PLN - 460 PLN Pierwszy tak nieudany dzień, fatalna passa 3 porażek z rzędu. Mam nadzieję, że jutro będzie o wiele lepiej i uda się odrobić stracone pieniążki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 24 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2010 # 74 - Major League Baseball Toronto Blue Jays - St. Louis Cardinals Typ: St. Louis Cardinals @ 1.75 | 360 PLN --- Dzisiaj ponownie stawiam na Cardinals. Ostatni mecz zakończył się dla nich zwycięsko 1 runem. Pitcherem zespołu z St. Louis będzie Adam Wainwright, który bardzo dobrze spisuje się w obecnym sezonie. Notuje bilans 10W4L oraz ERA 2.23. Po stronie gospodarzy słabszy Brandon Morrow notujący bilans 4W5L i słabą ERA 4.97. Mam nadzieję, że tak jak ostatnio Cardinals zagrają na moją korzyść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 25 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Czerwiec 2010 # 74 - Major League Baseball Toronto Blue Jays - St. Louis Cardinals Typ: St. Louis Cardinals @ 1.75 | 360 PLN --- zwrot Nie wiem jakim cudem, ale bukmacher nie przyjął zakładu, być może to wina mojego internetu (mobilny). Całe szczęście ponieważ Cardinals przegrali i bardzo słabo spisali się w tym meczu. # 74 - Mistrzostwa Świata 2010 Portugalia - Brazylia Typ: over 2.5 @ 2.40 | 360 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 25 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Czerwiec 2010 # 74 - Mistrzostwa Świata 2010 Portugalia - Brazylia Typ: over 2.5 @ 2.40 | 360 PLN - 360 PLN --------- Niestety co się odwlecze, to nie uciesze. Kolejna porażka martwi, ale motywuje bardziej do kolejnych typów ! # 75 - Mistrzostwa Świata 2010 Szwajcaria - Honduras Typ: Szwajcaria @ 1.55 | 960 PLN --- Drużyna Hondurasu gra już o przysłowiową pietruszkę, Szwajcaria natomiast ma potencjał. Na pewno podejdą do tego spotkania z zaangażowaniem i pełną determinacją. Jeśli chcą wyjść z tabeli muszą koniecznie wygrać to spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 26 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2010 # 75 - Mistrzostwa Świata 2010 Szwajcaria - Honduras Typ: Szwajcaria @ 1.55 | 960 PLN - 960 PLN --------- Nic tylko rzucić się z mostu. Katastrofalna postawa Szwajcarów. Kolejna duża porażka i konto troszkę się skurczyło. Dzisiaj jedynie MLB, może tam w końcu się przełamię. STATYSTYKA Podane typy - 75 Trafione - 42 Nietrafione - 33 Zysk: + 1477.50 PLN Najważniejsze, że stan konta cały czas jest na plusie. Troszkę poszalałem ze stawkami od nadwyżki gotówki, ale teraz trzeba się uspokoić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 26 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2010 # 76 - Major League Baseball Tampa Bay Rays - Arizona Diamondbacks Typ: Tampa Bay Rays (-1.5) @ 2.10 | 280 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 26 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2010 # 76 - Major League Baseball Tampa Bay Rays - Arizona Diamondbacks Typ: Tampa Bay Rays (-1.5) @ 2.10 | 280 PLN + 308 PLN ----------- W końcu ! Wracaaaam do gry ! # 77 - Major League Baseball Oakland As - Pittsburgh Pirates Typ: Oakland As (-1.5) @ 2.10 | 180 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 27 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec 2010 # 77 - Major League Baseball Oakland As - Pittsburgh Pirates Typ: Oakland As (-1.5) @ 2.10 | 180 PLN + 198 PLN ----------- Łatwa wygrana 5:0. Chciałem już przed meczem podnieść stawkę. Szkoda, że tego nie zrobiłem, ale najważniejsze, że na PLUSIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 27 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec 2010 # 78 - Mistrzostwa Świata 2010 Argentyna - Meksyk Typ: Argentyna @ 1.55 | 480 PLN --- Mam ogromną nadzieję, że Diego i spółka nie zawiodą na tych mistrzostwach. Skompletowali już 9 punktów, zwyciężając w każdym ze swoich meczy i myślę, że dzisiaj nie ulegnie to zmianie. Póki co moim zdaniem jest to najlepiej grająca drużyna na mistrzostwach. Liczę na mądrość i taktykę Diego oraz umiejętności i fantazje piłkarzy na boisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidCFC Napisano 27 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec 2010 Mam taki sam typ na kuponie jak Ty. Meksyk niby próbuje grać pięknie i wielokrotnie się to udaje, aczkolwiek łatwo zaskoczyć ich defensywę, a nie mają też napastnika z prawdziwego zdarzenia, Franco to jednak nie jest to czego by oczekiwać. Mecz z Urugwajem ukazał ich wszystkie słabości. Skłócona Francja i RPA, to nie są rywale na poziomie Argentyny, która na tych Mistrzostwach Świata wygrali wszystkie mecze. W dodatku w końcu przełamać się musi Lionel Messi, drużyna jest najważniejsza, aczkolwiek jeśli w tym spotkaniu nie strzeli to będzie można mówić już o małym kryzysie strzeleckim. Wybór w napastnikach Diego będzie miał niesamowity, jak zwykle. Obrona trochę szwankuje, jednak są oni w większości doświadczeni i raczej wystarczy to na bardzo młodych Vele i Dos Santosa, którzy nie grają najczęściej w klubach. Ten pierwszy nie grał z powodu kontuzji z Urugwajem, ale teraz prawdopodobnie już stawi czoła Demichelisowi i reszcie defensywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 27 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec 2010 # 78 - Mistrzostwa Świata 2010 Argentyna - Meksyk Typ: Argentyna @ 1.55 | 480 PLN + 264 PLN ---------- Odrabiamy straty ! Cieszę się ogromnie, że Argentyna awansowała dalej. Grają dobry futbol i w pełni na to zasługują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 27 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec 2010 # 79 - Major League Baseball Los Angeles Dodgers - New York Yankees Typ: New York Yankees @ 1.95 | 480 PLN --- Nie wiem czemu taki spory kurs na ekipę NYY. Dzisiejszy mecz jest obstawianiem na nazwisko. Chodzi tutaj o Pitchera Yankeesow. Andy Pettitte wieloletnie doświadczenie, świetna ERA praktycznie cala karierę spędził w NYY. Gram dzisiaj bez obaw na Yankeesow. Jeśli Andy narzuca, to raczej wielu runów nie odda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 28 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2010 # 79 - Major League Baseball Los Angeles Dodgers - New York Yankees Typ: New York Yankees @ 1.95 | 480 PLN + 456 PLN ----------- Mam nadzieję, że ten kolejny z rzędu wygrany typ to nie przypadek. Jak narazie idzie świetnie i oby tak zostało ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 28 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2010 # 80 - Mistrzostwa Świata 2010 Brazylia - Chile Typ: Brazylia @ 1.55 | 960 PLN --- Brazylia to twarda ekipa, mają żelazną obronę, wylataną pomoc i strzelający atak. Czego chcieć więcej. Dzisiaj bez nerwów i pewnie za grube pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 28 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2010 # 80 - Mistrzostwa Świata 2010 Brazylia - Chile Typ: Brazylia @ 1.55 | 960 PLN + 528 PLN ----------- O niebo lepiej ! STATYSTYKA Podane typy - 80 Trafione - 47 Nietrafione - 33 Zysk: + 3231.50 PLN --- Yield: 14.50% W końcu ! Odbiłem się od dna i po fatalnej porażce udało się 5 razy trafić typy. Zysk poszedł o wiele w górę, również Yield trzyma się na dobrym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 28 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2010 # 81 - Major League Baseball Minnesota Twins - Detroit Tigers Typ: Minnesota Twins @ 1.60 | 560 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 29 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2010 # 81 - Major League Baseball Minnesota Twins - Detroit Tigers Typ: Minnesota Twins @ 1.60 | 560 PLN - 560 PLN ---------- Niestety moim ulubieńcy mnie zawiedli na całej linii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 29 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2010 # 82 - Mistrzostwa Świata 2010 Hiszpania - Portugalia Typ: Hiszpania @ 2.00 | 180 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 29 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2010 # 82 - Mistrzostwa Świata 2010 Hiszpania - Portugalia Typ: Hiszpania @ 2.00 | 180 PLN + 180 PLN ----------- Późną nocą zapodam na pewno coś na MLB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 29 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2010 # 83 - Major League Baseball Atlanta Braves - Washington Nationals Typ: Atlanta Braves (-1.5) @ 2.00 | 360 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 30 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2010 # 83 - Major League Baseball Atlanta Braves - Washington Nationals Typ: Atlanta Braves (-1.5) @ 2.00 | 360 PLN - 360 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 1 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2010 Na dzisiejszy dzień nie ma nic ciekawego co można byłoby zagrać. Więc kolejne typy będą podane dopiero wieczorem na nocne MLB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 1 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2010 # 84 - Major League Baseball San Diego Padres - Houston Astros Typ: San Diego Padres @ 1.43 | 600 PLN --- Wybaczcie, że bez nawet małej analizy, jednak mam mało czasu. Padres moim zdaniem solidna ekipa, gdyby nie oddawali tylu runnów w każdym meczu byli by naprawdę wspaniali. Dzisiaj jednak Astros wystawiają nowicjusza i dopiero 1 rocznego zawodnika MLB z ERA powyżej 6. Stawiam na Padres bez wahania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 2 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Lipiec 2010 # 84 - Major League Baseball San Diego Padres - Houston Astros Typ: San Diego Padres @ 1.43 | 600 PLN Pieniążki były z bonusu "Zakład bez ryzyka", więc nie zaliczam ich do statystyk. Mimo to jestem bardzo niezadowolony. Dzisiaj na pewno coś z Mundialu 2010 i wieczorem MLB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 3 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2010 # 85 - Mistrzostwa Świata 2010 Paragwaj - Hiszpania Typ: over 2.5 @ 2.20 | 180 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 4 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Lipiec 2010 # 85 - Mistrzostwa Świata 2010 Paragwaj - Hiszpania Typ: over 2.5 @ 2.20 | 180 PLN - 180 PLN ---------- # 86 - Finlandia Veikkausliiga FF Jaro - KuPS Kuopio Typ: over 2.5 @ 1.80 | 480 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi