PołamanaKoza Napisano 26 Marzec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Marzec 2010 Pytanie do zdających, korzystał ktoś z jakiś serwisów/osób które pomogły/napisały wam prezentacje maturalną ??? Jeśli macie jakieś serwisy godne polecenia to dawajta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 26 Marzec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Marzec 2010 jaki masz temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 26 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Marzec 2010 "Zaprezentuj Obraz ludzkich namiętności jako ponadczasowy motyw Dramatów Williama Szekspira" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 26 Marzec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Marzec 2010 mi pisala moja polonistka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 26 Marzec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Marzec 2010 nauczyles sie wszystkiego juz do matury ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 26 Marzec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Marzec 2010 http://nogazpolaka.pl/ Jak zdawałem kupiłem prace o podobnym temacie , służyła mi jako baza mojej pracy trochę rozszerzyłem i 90 % było . Materiałów dają dużo ja osobiście dostałem kilkanaście plików , opracowania do lektur i nawet mp3 z muzyką do pracy , oraz prezentacje w power poincie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolus Napisano 18 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Maj 2010 Pogadaj z bibliotekarzami.Stracisz parę groszy ale będziesz miał arcydzieło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość serek2607 Napisano 18 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Maj 2010 Mnie to czeka dopiero za rok, ale chyba nie bedzie tak zel jak mielismy przemowienia na polskim to mowilem na temat "hazard czy praca? - co się bardziej opłaca" i dostalem 5- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poznan1986 Napisano 18 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Maj 2010 mi siostra pisała prace a jest polonistką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi