PołamanaKoza Napisano 15 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2010 Nadal ty cwelu pier*** co konczysz mega wykurwisty kupon na dzien dzisiejszy, 2MP cioto nie potrafisz wykorzystac pozniej nie lamiesz na 4:1 i przegrywasz mecz jak ostatnia łajza, wypierdalaj ............ tutaj taki przykład musiałeś przypominać tasma w ktorej okazalo sie ze przez Nadala nie bylem bogatszy o kilka K zł . Poczatek roku 2010 spotkanie z Davydenko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidCFC Napisano 16 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2010 a ja pamiętam, że bodajże w lutym Berdych z Luczakiem, najniższy kurs na kuponie, 1.15 kończył taśmę również, wygrał 1 seta. I po 4K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 20 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2010 wracając z melanżu wpadłem do kasyna i urwałem pięć 77 na stawce 500 995 kręceń reszty sami się domyślcie allllleeeeeeeee urwałłłłłł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidCFC Napisano 20 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2010 gratuluje... głupota nie zna granic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 20 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2010 jak sie bawic to sie bawic ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario100 Napisano 20 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2010 polamaniec, to ile urwales, jestem ciekaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 20 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2010 Z 3-4k bodajże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 20 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2010 polamaniec, to ile urwales, jestem ciekaw. możecie mówić do mnie teraz Gruby Z 3-4k bodajże z 995 kręceń ?? Chyba nie :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magiq1989 Napisano 20 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2010 raczej 50k :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 20 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2010 polamaniec, nie znam się aż tak na tym Pochwal się lepiej ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 20 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2010 wytlumacz to ktos , bo nie iwem o co kaman z tym 77 , 500 , 995 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magiq1989 Napisano 20 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2010 wracając z melanżu wpadłem do kasyna i urwałem pięć 77 na stawce 500 995 kręceń reszty sami się domyślcie allllleeeeeeeee urwałłłłłł... czekamy na mega flaszke z Twojej strony :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 20 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2010 wytlumacz to ktos , bo nie iwem o co kaman z tym 77 , 500 , 995 Jak trafisz na maszynie znak "77" w 5 bębnach na środkowej lini to dostajesz bonus krecenia (zalezny od stawki) za kazdy obrot dostajesz kredyty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 21 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2010 995 kręceń to ni ch**a nie wyjdzie 3-4k Gratuluję Na hot spocie (tudzież innej maszynie działającej na identycznych zasadach) pięć "7" i 995 kręceń to musi być stawka 50 77777 to 200x stawka, czyli 500 kredytów i 995 kręceń (średnio kręcenie = 100 kredytów). Z prostej matematyki wychodzi wygrana około 10 klocków. Jak trafisz na maszynie znak "77" w 5 bębnach na środkowej lini to dostajesz bonus krecenia Skoro najpierw piszesz, że się nie znasz, to czemu później opisujesz co i jak? Zależy od maszyny. Poza tym niekoniecznie musi to być na "środkowej linii" bo akurat przy pięciu bębnach nie ma znaczenia czy to środek, góra, dół, czy "fałki" - ważne, żeby trafić Ale taka prawda - najwyższe wygrane tylko na melanżach (bądź po) albo w stanie upojenia no chyba, że ktoś na codzień napiera na 50/100 betach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 21 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2010 Skoro najpierw piszesz, że się nie znasz, to czemu później opisujesz co i jak? sprawdził w google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 21 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2010 Tzn nie znałem się na stawkach, wygranych etc.. ale mniej więcej wiem jak to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stomil Napisano 21 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2010 ku**a co Wawrinka co za cwel je***y zeby ku**a z jakims burakiem c**j wie skad przegrac to trzba byc ostatnia pizda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 21 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2010 kur*** co Wawrinka co za cwel je*** zeby kur*** z jakims burakiem ch** wie skad przegrac to trzba byc ostatnia piz** hmmm ja mailem izi typ na Istomina i wynik 3-2 dla niego to raczej niespodzianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 21 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2010 77777 to 200x stawka, czyli 500 kredytów i 995 kręceń (średnio kręcenie = 100 kredytów). Z prostej matematyki wychodzi wygrana około 10 klocków. Teoretycznie tak, zawsze można trafić 6 dodatkowych kręceń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 21 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2010 Pierdolna Hiszpania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Torres skurwil , Villa skurwiel!!! Fabregas skurwiel!!!!!!!!!!!!!!! Navas skurwiel!!!!!!!!!!!!!!! kuuuuuuuuuuurrrwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaa pier****ni impotenci strzeleccy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magiq1989 Napisano 21 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2010 dzieki skutecznosci Hiszpanii bede chodzil w zime w sandałach !! Kurwaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 21 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2010 Niech ktoś wytłumaczy tym skurwysynom że na boisko wychodzi się po to by strzelać bramki a nie po to by wymieniać milion podań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 21 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 21 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2010 Czego sracie, przeciez wygrali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 21 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2010 Większość dawała na Honduras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 21 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2010 :wuwuzela: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100icki Napisano 21 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2010 Większość dawała na Honduras ja dałem bardziej zachowawczo/ostrożnie że honduras strzeli i ku**a nie strzelił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 21 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2010 dzieki skutecznosci Hiszpanii bede chodzil w zime w sandałach !! kur*** a myślałem, że jestem jednym z nielicznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 21 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2010 :wuwuzela: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 22 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Czerwiec 2010 grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi