PołamanaKoza Napisano 16 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2010 co za dziwka Dementieva, jak ma ruska ku**a ( kolejny ruski mi psuje) skreczowac w 2 secie to niech spierdala lepiej na Syberie , ku**a czemu dzisiaj musialem grac w jebanym Betssonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 21 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2010 Ferrer dziwka, ku**a nr.1 z Hiszpanii. Niech go wyrucha stado murzynow za ta jebana porazke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 22 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2010 c**j mu w dupe i kamieni kupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 22 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2010 Zauwazylem ze Drizzd ma jakies uprzedzenie do dziwek nieudany stosunek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 22 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2010 zebyś wiedział . c**j moj blad ze postawilem na tego kretyna, za duzo razy juz sie na nim przejechalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2010 pierdolnięty soft ongame !!!! ku**a donatornia jebana.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2010 aha, soft jest ustawiony !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 11 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2010 Govortsova niech cię suko jebana stado wilkow wyrucha w lesie tak zebys nigdy wiecej nie wrocila do tenisa bo to reprezentujesz to jest ku**a smiech na sali Bialoruska dziwko. Zalatw sobie jebanego trenera i psychologa , gruba kurwo. Amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 15 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2010 Philadelphia Phillies - pies was jebał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorQpion Napisano 18 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Maj 2010 najgorsze jest jak puscisz tasiemca dajmy z 12 meczówi ci jeden nie wejdzie załamka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 18 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Maj 2010 życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 18 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Maj 2010 ku**a ja wczoraj poleglem na Hansie ale jest zly na siebie ze to zagralem takie marnego poziomu gry dawno nie widzialem na tle bylo nie bylo 3ligowca no moze po za tym co moja ukochana (L) wyprawiala.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość serek2607 Napisano 18 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Maj 2010 Ja jestem zadowolony bo zagrałem under 3,5 dla podbicia kursu;P wiedzialem ze hansa nie wygra tego meczu :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 18 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Maj 2010 Ja jestem zadowolony bo zagrałem under 3,5 dla podbicia kursu;P wiedzialem ze hansa nie wygra tego meczu :cwaniak: no tak bywa Mnie też wkurzyła Hansa, przez nią wtopiło 412 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poznan1986 Napisano 18 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Maj 2010 ja dzisiaj byłem lepszy,w nocy wydawało mi się że obstawiłem 60 zł na to że gasol rzuci powyżej 18,5 pkt... ogladam mecz ,kibicuje Gasolowi oczywiscie ,na poczatku 4 kwarty mój faworyt rzuca 19sty pkt ,oczywiscie radość że zakład wszedł, wstaje rano i co widze... under 18,5 pkt postawione...a byłem trzeźwy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100icki Napisano 18 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Maj 2010 under 18,5 pkt postawione...a byłem trzeźwy:) na Sportingbet stawiales ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 21 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Maj 2010 c**j w dupe kurwiszonowi z USA co lapie runner-runnera karete, jebane alliny na flopie. Co za pedal pierdolony skad takie zjeby sie biora ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 21 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Maj 2010 jak matura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 21 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Maj 2010 ja dzisiaj byłem lepszy,w nocy wydawało mi się że obstawiłem 60 zł na to że gasol rzuci powyżej 18,5 pkt... ogladam mecz ,kibicuje Gasolowi oczywiscie ,na poczatku 4 kwarty mój faworyt rzuca 19sty pkt ,oczywiscie radość że zakład wszedł, wstaje rano i co widze...under 18,5 pkt postawione...a byłem trzeźwy:) ja ostatnio podobna sytuacje miałem !!!!! tylko ku**a zapomniałem wysłać kupon :k: nie lada wkurwienie jak nie mogłem znaleźć kuponu pewnie to przez narkotyki chociaż nie do końca........stawiałem w betgunie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 21 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Maj 2010 jak matura? matura dobrze szkoda tylko ze od 2 godzin w poksie ruchaja mnie gdzie chca i jak chca ku**a jebana mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 21 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Maj 2010 take it easy, zapal sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 21 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Maj 2010 szkoda tylko ze od 2 godzin w poksie ruchaja mnie gdzie chca i jak chca kur*** je*** mac Twooooo Geju je***y z gownem mi sie kojazysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidCFC Napisano 15 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2010 co za dziwka z tej Sperm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 15 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 15 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 15 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2010 co za dziwka z tej Sperm co tak łagodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 15 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2010 Ljubicic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 15 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2010 Grał jak ostatnia pizda. Nie mam słów na niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidCFC Napisano 15 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2010 hmm, myślałem że tu można tak pisać a tu wszyscy wielki szok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidCFC Napisano 15 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2010 Nadal ty cwelu pier*** co konczysz mega wykurwisty kupon na dzien dzisiejszy, 2MP cioto nie potrafisz wykorzystac pozniej nie lamiesz na 4:1 i przegrywasz mecz jak ostatnia łajza, wypierdalaj ............ tutaj taki przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi