PołamanaKoza Napisano 22 Grudzień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2009 ku**a mac ktory to juz raz moje krole trafiaja na asy i ani razu nie moga ich zlamac, kurewska niesprawiedliowsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 22 Grudzień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2009 Statystyka sie zawsze zamyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 22 Grudzień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2009 zebys sie nie zdziwil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 22 Grudzień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 22 Grudzień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2009 Czasem jest tak ze majac AA, KK flipujesz w PF z random hand :k: , to sie nazywa downswing wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2010 Nadal ty cwelu pierdolony co konczysz mega wykurwisty kupon na dzien dzisiejszy, 2MP cioto nie potrafisz wykorzystac pozniej nie lamiesz na 4:1 i przegrywasz mecz jak ostatnia łajza, wypierdalaj ............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Styczeń 2010 dobry finał, brawo Denko, pod siatką majster a Ty się złościsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Styczeń 2010 Denko jeszcze bedzie number one Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Styczeń 2010 w to akurat ciężko mi uwierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Styczeń 2010 Nie będzie. Jeszcze miesiąc-dwa i odpuści. Potem pokaże się na jednym czy drugim mastersie, weźmie udział w RG i Wimbledonie, a potem wróci pewnie na US Open, ale wysilać się nie będzie. Nie ten wiek, nie te ambicje. Pokazał kupę fenomenalnego tenisa wczoraj, ale to nie będzie trwało wiecznie. Jemu się już po prostu nie chce ciułać punktów, więc nr 1 nie będzie. Za to Del Potro będzie A może i Djoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Styczeń 2010 jest opcja zablokowania smsów w erze ? chodzi mi tylko o te smsy z tych jebanych gier co się łudziłem, że wygram coś i z tego jebanego hit fm też co chwile przysyłają. c**j mnie strzela jak co chwile muszę szukać telefonu i patrze, że to jakieś jebane gówno. Jakby te jebane smsy z ery jeszcze dało się zablokować było by zaaaaaaaajebiście czekam na pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 17 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2010 duzo "przegrales" na smsach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 17 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2010 :k: z 10zico wtopiłem, ale ja chce zablokować to kurestwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2010 je**ć pierdoloną Polko-Niemke Sabine Lisicki Jebana szwabka 3 of 18 wykorzystanych BP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2010 ciii drizdek, ciiii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 10 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2010 Igor cwelu je***y spierdalaj na Syberie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 10 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2010 co za pierdolony kutasssssssss, na oczych tysiecy ludzi kutafon sprzedaje mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 10 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2010 wpisujcie miasta które współczują Drizdowi: no dobra..miasta i miasteczka Pstrążna.. %-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 10 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2010 przejebalo sie 1200zl na smiesznym rusku, zycie ale ze malpiszon mial 2 MP i Portugalczyka na widelcu . W styczniu Nadal z Denko 2 MP, w lutym Andrew .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 11 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2010 życie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 12 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2010 Ruscy mu nie służą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 12 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2010 strach sie bac co bedzie w marcu !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 13 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2010 w marcu jak w garncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 13 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2010 pier dolona benfica, co za kur wy, cały mecz atakowac i 1 bramke strzelic, jeb ańce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 13 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2010 też miałem over ale Valencia też ujebała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 13 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2010 jak jeszcze real zremisuje, to roz kur wia ten monitor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 14 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Luty 2010 Pierdoloooony Inteer, zje**ł mi kupon na 1500zł Wykurwiać na harem albo do Bangladeszu na czele z pseudotrenerem Mourinho i gwiazdeczkami pokroju Etoo i Balotelliego Ależ mnie wkurwili na noc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario100 Napisano 14 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Luty 2010 pier*** Inteer, zje***ł mi kupon na 1500zł Wykurwiać na harem albo do Bangladeszu na czele z pseudotrenerem Mourinho i gwiazdeczkami pokroju Etoo i Balotelliego Ależ mnie wkur*** na noc. Nie dane było Tobie nosić 1,5k przy dupie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 14 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Luty 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi