pershing Napisano 25 Październik 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Październik 2009 niezbadane sa wyroki boskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 25 Październik 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Październik 2009 donk szczelil te wyroki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 31 Październik 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2009 Dawno sie tak nie wkurwiłem przez zakłady. Żeby was jebane niemieckie szmaty sprzedawczyki z wolfsburga c**j strzelił i cała ta scheisenlige Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 1 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2009 ... tyle KU RWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 1 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2009 gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 1 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 1 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2009 a ja taki nie uczesany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 1 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 1 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2009 Cilic zakuty chuju wypierdalaj mi z oczu, seta stracic z pizdowatym Melzerem co tylko przy siatce umie grac .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 1 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 7 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2009 od tej szkoly mi sie jebie i nie pamietam juz jakie spotkania typowalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 7 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2009 Uczysz sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 7 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2009 ta tydzien temu zacząłem czytać niektóre dzieła Szekspira, wybralem jako prezentacje maturalna z j.pol temat: Zaprezentuj obraz ludzkich namietnosci jako ponadczasowy motyw dramatow Williama Szekspira (musiałem byc niezle nawalony wybierajac ten temat ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Listopad 2009 k-urwy j-ebane z pokertime zeby ten wasz żąłosny room rozpizdzil sie w pizdu , CHU J WAM na IMIE P.s jeszcze wroce kiedys do gry z rollem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babilon Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Listopad 2009 pier****ne PS dlaczego ku**a jebana mac nie mozna wygrac flipa w hujowo waznym momencie WTF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 12 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Listopad 2009 Del Potro kutasie pierdolony jak mozna w taki sposob przejebac seta , spierdalaj chuju argentyński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 12 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Listopad 2009 Del Potro kutasie pier*** jak mozna w taki sposob przejebac seta , spierdalaj chuju argentyński Nie nerwuj się Wygra i kursik 2,6 wejdzie jak w masło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 12 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Listopad 2009 Del Potro kutasie pier*** jak mozna w taki sposob przejebac seta , spierdalaj chuju argentyński Nie nerwuj się Wygra i kursik 2,6 wejdzie jak w masło a jak przegra oddasz mi potencjalna wygrana ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 12 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Listopad 2009 Del Potro kutasie pier*** jak mozna w taki sposob przejebac seta , spierdalaj chuju argentyński Nie nerwuj się Wygra i kursik 2,6 wejdzie jak w masło a jak przegra oddasz mi potencjalna wygrana ??? Dam Ci buzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 12 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Listopad 2009 zawsze o tym marzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 12 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Listopad 2009 Pocztą Ci wyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Listopad 2009 Widać przeznaczenie chciało inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Listopad 2009 Tym razem ujdziesz z życiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 21 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2009 alleeeeeeeee wpierdoooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100icki Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2009 jebane pier****ne troyes 84 min meczu prowadza francuskie ku**y 2-0 i remisuja mecz niewiara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Grudzień 2009 Pierdolić pokera (turnieje) i BJ te kurestwa powinni dawno zakazac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Grudzień 2009 przeciez zakazli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Grudzień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 15 Grudzień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Grudzień 2009 Drizzd głosuj na Tuska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 16 Grudzień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2009 Tusk Kaczynski Lewica no zajebiste mamy wybory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi