pershing Napisano 8 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Czerwiec 2009 Ale z Ciebie.... tutaj postów nie nalicza Rozpiska: http://www.pkr.com/poker-wsop/schedule.cfm wymagana rejestracja, aby móc oglądać, startują zawsze o 21:00 GMT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 13 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2009 Swietnie ku**a, cooler za coolerem, trafiam 2x AA, 2x KK, oczywiscie wszysycy fold Trafiam koljny raz AA i sie stackuje to typ na flopie trafia seta, next stackowanie z QQ i znow rywal lapie seta na flopie. je***y iPoker Kurwaaaaaaaa Jutro musi byc lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec 2009 JA pier**ę ILE ku**a JEGO MAĆ MOŻNA PRZEGRYWAĆ ALLINA MAJĄC AK VS ZDOMINOWANE RĘCE TYPU AQ,AJ,KQ,KJ i nawet jebane JJ nie może pokonać K10 chiplidera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 28 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2009 standard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 28 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2009 no na bossie taka reka to flip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 29 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2009 zaraz ku**a nie wyrobie i to ma być gra umiejetnosci 5 turniejow i zawsze odpadam z lepsza karta KK AK 1010<66 A8s JJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 29 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2009 życie życie jest nowelą której nie masz dosyć czy jakos to tak podobnie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 29 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2009 "...której NIGDY nie masz dosyc" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 30 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2009 czas zalac melise P.s Ktos side bet jakim suckoutem wypadnie Drizzd z kolejnego turnieju ? moj typ AAs vs 27off Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 30 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2009 czas zalac melise P.s Ktos side bet jakim suckoutem wypadnie Drizzd z kolejnego turnieju ? moj typ AAs vs 27off veri funi ostatnio sobie policzyłem (próbka z 1miesiąca) że z turniejów których rozgrywałem (od freerolli do buyina 22$) odpadałem majać lepszą rekę od przeciwnika w 45% przypadków p.s dzisiaj freeroll na Jbet o 10k$ ciekawe jak tam odpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 30 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2009 pewnie moje 22 na Twoje AA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 5 Lipiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2009 6 BI w plecak w 10 min tilt? .. dobrze ze sa fajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 5 Lipiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2009 Izi tilt lub bb ale aczej to pierwsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 5 Lipiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2009 wiem ze tilt i to straszny bo 3BI przez glupote , reszta da rade ogarnac bo połamane overpary przez krupiera swoja droga to jebał pies dyszki bo kompletnie ich nie umiem grac a to wszystko przez to ze weselny alkohol bo jeszcze daje o sobie znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 5 Lipiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2009 ku**a ja to samo , myslalem ze już wytrzeźwiałem ... siadlem , 1,5k rak - 600e , pograne 500 e ponizej tego co powinno byc wg AI Luck czy jakos tak;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 12 Lipiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Lipiec 2009 ja pier**e , niezliczona ilosc BB przez je banych idiotow na stole sie grac nie da , ile by nie zajebac beta to i tak wejdzie i mnie krupier wyjebie w dupe potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 25 Lipiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2009 Głupi-->Głupszy----> Cuevas---> Ferrer-----> querrey per pizda roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 26 Lipiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2009 SAM QUERREY MEGA DZIWKA CO 2 RAZY ŁAMIE SIĘ ZE STANU 40-0, WYGLĄDA JAKBY MU Z TWARZY ZROBILI JESIEŃ SREDNIOWIECZA, SPIERDALAJ PAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 19 Sierpień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Sierpień 2009 Pennetta pierdolono dziwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 20 Sierpień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Sierpień 2009 GGL kutas pierdolony co do psychiatry powinien sie udać na początku a nie na kort tenisowy oraz Bondarenko szmata pieprzona co nie moze ugrać +4.5handi gemowego z beznadziejna Radwańska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 8 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2009 &*()*()&HUBHJBJKLBJK*T&*(GUIOBIJ*T&(%^*^*()&&*()^)^((%*T&GUBHIHIOPHIOY*()Y(Y*()Y*()HHIOKOJHIOPU(Y*(%R^&HVUBVHGBI*Y*( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 8 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2009 + za wartosc merytoryczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 8 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2009 pewnie jest tu ukryty jakiś pass do rooma, co lepsze do konta bankowego, tak jak to robil scofield Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 8 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2009 zawiodę Cię, same przekleństwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 10 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2009 No i jak tu sie nie wkurwiac Po wakacjach wracam do bukmacherki, siedze 2h nad kuponem, w koncu wybieram 4 spotkania (w tym m.in. over 2.5 w meczu Polakow ) i........ ku**a jego mac do dzis nie wierze, ze wtapiam Finow z Liechtensteinem. No kseroboje zajebane leszcze, przy tym porazka Polakow to wypadek przy pracy Pieprzona amatora... Czasem mysle, ze juz chyba nic mnie nie zaskoczy i nagle jeb zza krzakow I nie bede sie czail, choc do niedawna klocilbym sie z tymi ktorzy tak twierdza, ale je**ć LEO!!!!!! peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 10 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2009 ja dodam bo tutaj mogę : Bensiwy WYPIERDALAJ szczególnie ostatnio polubiłem to słowo w odniesieniu do tego ignoranta :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 10 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2009 looolll, NIE MA SKILLA i baj baj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 13 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2009 pier****na smieszna grecyjka w kosza banda ch**a co przez caly mecz goni jebanych ruskich nie potrafi za 3pkt rzucac a w najwazniejszej ku**a tercji w ch**a sobie leci, pierdolic bande chujow, ostatni mecz na kuponie i c**j by to strzelil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 13 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2009 JADA KONIE PO BETONIE !!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 15 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Wrzesień 2009 Jebane dziwki z Madrytu 0:0 z jakims gownem, pierdolic w dupe ich kurwaaaaaaaaaaaaaaa!!!! A nie w dupe za przyjmnie to w oko Ulzylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi