Pietaszek890 Napisano 11 Luty 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2009 Dobrze, że dodałeś słowo "czasami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 11 Luty 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2009 czasami to i Denko z Benkiem przegra po kursie 4.90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 22 Luty 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2009 Stepanek ku**a NIEMYTA CO 1 SETA NIE MOŻE WYGRAĆ CALY KUPON Z NIEDZIELI Z KURSEM 45 IDZIE SIE PIERDOLIC PRZEZ TEPEGO ch**a CO NIE POTRAFI UTRZYMAC SERWISU W 1 SECIE A W 2 BRAKUJE MU JAJ PRZY BP TY KURWO NIE MYTA + DO TEGO SĘDZIOWIE TAK STRONNICZO SĘDZIUJĄ ŻE POWINNI ICH WYJEBAĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 23 Luty 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 26 Luty 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2009 k u r w a tyle szans na przełamanie i c**j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 1 Marzec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2009 Aston villa pier****ne ku**y jebane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ku**a stracic bramki w 88 i 91 minucie . Jebane pokraki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pier****ne ofiary!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 12 Marzec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Marzec 2009 Serra tylko jedno słowo rzuca mi się na usta... wypierdalaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 12 Marzec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Marzec 2009 Drizzd tylko jedno zdanie mi się nasuwa... Dej se pokój z tenisem gorolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 12 Marzec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Marzec 2009 e tam, niech stawia, przynajmniej śmiesznie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 12 Marzec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Marzec 2009 Jak dla kogo Żeby dostać się do jakiś ciekawych informacji na SB trzeba przewertować 20 linijek jego narzekań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 12 Marzec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Marzec 2009 Troche cinzko dac spokój jak sie kiedyś zgarnęło ponad 10k na tenisie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 12 Marzec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Marzec 2009 Jest takie przysłowie, ale go tu nie przytoczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 2 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2009 Nadal ty szmato pier****na, duza czesc kasy na ciebie idzie po kursie 2,30 wygrywasz 3:0 w ostatecznym secie i przejebujesz go w TB spierdalaj chuju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 22 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2009 Gasquet ty szmato pier****na z dziadkiem Rochusem ku**a przegrywasz, wstyd DZIWKO pier****na DO WYGRANIA 2K ZŁOTYCH A TY ku**a PAJACUJESZ CWELU NIEMYTY WYPIERDALAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 23 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Kwiecień 2009 Kto ogarnia Corel'a żeby pomóc (nie zrobić) ale pomóc w zrobieniu kartki świątecznej etc. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 30 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2009 Wozniacki szmata która nie potrafi wygrać 5SP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 7 Maj 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2009 Dzisiejsze żale kierujemy w stronę: Toma Henninga Ovrebo - tej łysej pizdy co załatwiła awans Barcelonie Jeleny ku**y Jankovic która zamiast grać w tenisa odpierdala szopki na korcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 19 Maj 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2009 Mariya "czy ja myśle ku**a na tym korcie" Koryttseva za dzisiejsza szopkę,w c**j UE oraz za kończenie mojego dzisiejszego kuponu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 6 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Czerwiec 2009 Safina ty dziwko rosyjska w dupe jeb*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 6 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Czerwiec 2009 je-bać to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 7 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2009 ku**a piedolony ing, umowę o prowadzenie rachunku mi zmienili bez mojej zgody, i ku**a muszę się do nich przejść i ku**a będe pewnei z 1h w kolejce stał, ja pier**e !!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 7 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2009 Podaj mi jakieś szczegóły? Bo ja lubię ING Godzinę to nie, zależy do jakiego oddziału się udasz, z jednej strony, polecam i nie polecam placówki na rynku podgórskim (czy tam okolice), udaj się rano, wtedy mniejszy ruch, za moich czasów, bywałem częstym gościem tego oddziału, robiła tam taka mamuśka, nie mam pojęcia ile miała lat, równie dobrze mogł mieć 30, albo 45, strasznie zadbana, ale taka suka, że szok, niekiedy eksponowała swoje wdzięki, to aż miło Po południu nie ma co iść, bo wtedy to już zależy jak trafisz, możesz czekać 5minut albo 1h+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 7 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2009 robiła tam taka mamuśka, nie mam pojęcia ile miała lat, równie dobrze mogł mieć 30 You have failed the gay test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 7 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2009 nie bardzo, używał prawego altu, więć to nie jest "mógł", a brak litery z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 7 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2009 To nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 7 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2009 Problem, w tym, że to nie była Mauresmo dobra du-pa i tyle, spokój już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 7 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2009 http://img155.imageshack.us/my.php?image=ttth.jpg ku**a mać nawet firanki nie zdążyłem zawiesić po remoncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 7 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2009 fajny napis, dziewczyna Ci go zrobiła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 7 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2009 http://img155.imageshack.us/my.php?image=ttth.jpg kur*** mać nawet firanki nie zdążyłem zawiesić po remoncie Hehe... Przypomniała mi się bajka "sąsiedzi" Remonty trzeba zaczynać od zewnątrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 8 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Czerwiec 2009 Z racji trwajacego Wsoopa mam pytanko Oglada ktos z was side eventy itp ? Wyczailem na pkr.com live transmisje ale nie mam pojecia o ktorej w ogole graja i w ktore dni oraz jakie turunieje. Moze ktos rozjascic sytuacje ?? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi