PołamanaKoza Napisano 28 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2008 dobrze że tylko kolan, gorzej byłoby gdyby były poniżej depresji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 29 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2008 kolan? to gdzie wam monitor stoi? nie chce wiedzieć co tam wyświetlane jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskar86 Napisano 30 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2008 po 30 minutach gry,odszedl swietej pamieci under w meczu z juve... zesz kur.wa pograzony w smutku Oskar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 5 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2008 nawet ja czasami nie wytrzymam jak masz plan to zaczyna sie pierdolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 19 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Październik 2008 to już ku**a przechodzi ludzkie pojecie 5 razy wtapiam KK vs AA dzisiaj ale zeby ku**a AKs kontra K9 nie mogło wygrać po 4 godzinach gry w turnieju to się w pale nie mieści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 27 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2008 poker mnie zaczyna coraz bardziej wkurwiać czuję że gram coraz lepiej a ku**a chujom pierdolonym tak dochodzi ze aż ku**a szok gadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 27 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2008 mnie tez to zaczyna wkur wiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 27 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2008 je**ć "klasyczne" overy Kolejny mecz typowany na over kończy się 0:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 27 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2008 ku**a jak poje**y dzień... Wszystko nie wchodzi... Jeszcze pewnie znów z jakimś lamusem przegram z parą asów na ręce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 27 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2008 z jakiej imprezy masz avatar? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 27 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2008 Finał 23 pielgrzymki na Jasną Górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 27 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2008 Sensation White z Wrocławia, ale nie pamiętam, którego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2008 bodajże 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2008 bodajże 2006 Też tak myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 3 Grudzień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Grudzień 2008 http://www.joemonster.org/filmy/8801/Najgorszy_film_jaki_pojawil_sie_w_Internecie nie no many przesadził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2008 http://www.joemonster.org/filmy/8801/Najgorszy_film_jaki_pojawil_sie_w_Internecie nie no many przesadził Masz szczęście, że już po śniadaniu jestem, bo inaczej pomógłbyś mi sprzątać monitor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 16 Grudzień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2008 nie za fajny widok http://www.fishblow.com/ smacznego karpia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strus Napisano 17 Grudzień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2008 http://www.fishblow.com/ smacznego karpia Karp nadziewany z jajem po staropolsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2008 No kurwaaa zajebisty dzień się zapowiada wstaje rano łeb mnie napi***ala gorączka 38,5 nie moge śliny przełknąć nikogo w domu nie było więc polazłem biedny schorowany zrobić sobie herbatę i wziąć jakieś tapsy na lepsze samopoczucie wszystko ladnie pięknie .... i musiałem herbatę wylać i sie poparzyć ... a na dodatek jutro do pracy ZYCIE JEST PIĘKNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 31 Grudzień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2008 No kurwaaa zajebisty dzień się zapowiada wstaje rano łeb mnie napi***ala gorączka 38,5 nie moge śliny przełknąć nikogo w domu nie było więc polazłem biedny schorowany zrobić sobie herbatę i wziąć jakieś tapsy na lepsze samopoczucie wszystko ladnie pięknie .... i musiałem herbatę wylać i sie poparzyć ... a na dodatek jutro do pracy ZYCIE JEST PIĘKNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 13 Styczeń 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2009 Radziu nie rób siary i masz wygrać mecz z Chardym a jak nie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 13 Styczeń 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2009 Drizzd.. no i jak tam Radek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 13 Styczeń 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2009 Życie bywa przewrotne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 13 Styczeń 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2009 Pierdolony c**j, zje**ł mi kupon o 500zł co za ku**a niemyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2009 Atletico - cieniasy jakich malo, przy odrobinie szczescia Almeria wygralaby z nimi 3:1 grajac w "10" ... trzeba zobaczyc zeby uwierzyc. Udinese - co sie ku**a z nimi stalo?? Jak to mozliwe, ze nie sa w stanie strzelic nawet gola w meczu z Cagliari? Na marginesie to moja jedyna wtopa na kuponie, gdzie bylo 680zl do wyjecia za 5 dyszek No i pier****ne cweluchy, jebane zabojady z Ligue1 - NIGDY wiecej nie stawiam tej ligi lamusow i amatorow !! 8 nietrafionych kuponow w ten weekend, na kazdym po 1 bledzie ... klatwa normalnie ku**a klatwa Ale najwazniejsze, ze Edmonton z handi weszlo dzis w nocy ... frustracje ustapily, tylko jakas taka niechec pozostala ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2009 8 kuponow z 1 błedem w samą niedziele... jestem lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2009 drink i jedziem dalej :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 19 Styczeń 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2009 Petzschner mamuśka nie nauczyła że jak jest się chorym to w łóżeczku się leży a nie dostaje baty od jakiegoś leszcza z Argentyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 25 Styczeń 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Styczeń 2009 Klaybanowa-spasiona ruska świnia obrośnięta tłuszczem, która drze ryja przy każdym odbiciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 25 Styczeń 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Styczeń 2009 z ta maciorą to muszę się zgodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi