espetto Napisano 19 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Sierpień 2008 Real Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 19 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Sierpień 2008 Poloooooooooo maaarket mój ulubiooony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 19 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Sierpień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość matikmalutki Napisano 24 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Sierpień 2008 Yo Niggers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 24 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Sierpień 2008 arizona smierdzi !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 25 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2008 nie prawda mała arizonka całkiem dobrze wchodzi pozdrawiam Pana z monopola z budki pod blokiem-dziekuje ze wrociles z urlopu i znow mam net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 27 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Sierpień 2008 Nie możesz wysyłać pustych postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 29 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2008 c**j ku**a w dupe jebanym nauczycielom, wypierdalać z mojego śmierdzącego miasta ps:powiało radością i optymizmem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 31 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Sierpień 2008 Huj w dupę pierdolonemu, grubemu tłustemu lampardowi co nawet nie umie ku**a rozróżnić własnych zawodników i pierdolonej dunce Wozniacki która ku**a na 13 ostatnich gemów pizda wygraa tylko jeden co za pier****na chujowa tenisistka [ Komentarz dodany przez: Mazur: 2008-08-31, 22:32 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 1 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2008 Osz ku**a w pizde jebana, ja pier**e, lapie seta to ku**a hujowi dochodzi do strita na riverze.ku**a ku**a ku**a w pizde w pizde w pizde jebana jebana jebana W pizdu z taką grą, a jutro jeszcze do szkoly ło ku**a zajebać sie idzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 1 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 1 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2008 I co cieszysz morde ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nas2kany Napisano 3 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2008 turniej turbo na b2b za piatake eurasów.. zostało nas 3 ja lider za piersze 177e :cwaniak: i jak tu ku**a mam sie nie wkurwic w dupe ze jebane jak jakis hujoza inny wygrywa bo mi net pierdolnał i szybki blind zjadl w niecale 3 minuty ja jebie.. ku**a gdzie sie zglosic po odszkodowanie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 3 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2008 Urzad skarbowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 3 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2008 tez sie dzisiaj wkurwilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 3 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2008 to i ja sie powku*** razem z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 4 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2008 dupa c***a japa c**j wkurwiają mnie te jebane rebaje gdzie ku**a wygrywam tylko z gorszą ręką, ile się ku**a człowiek nawkurwia na rivery jebane, wkuriwają mnie pedalskie małolaty w klubach które tańczą ten jeszcze bardziej pedalski żabojadzki tectonik wkuriwa mnie je***y w pizdu brak słońca wreszcie sam sie wkurwiam na siebie ze mi sie do jebanego stsu nie chce isc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 4 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2008 ja tez dziś jakiś wkurwiony jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 4 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2008 Ja też się ledwo powstrzymuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 4 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2008 wkuriwają mnie pedalskie małolaty w klubach które tańczą ten jeszcze bardziej pedalski żabojadzki tectonik http://www.youtube.com/watch?v=bytf3gZMFkY&feature=related niech mie kierwa ktoś powie, że to fajne jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 4 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2008 http://www.youtube.com/watch?v=bytf3gZMFkY&feature=related kurewsko ciężki przypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cubbek Napisano 4 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2008 niech mie kierwa ktoś powie, że to fajne jest fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 4 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2008 znajomy też fajnie tanczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 4 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2008 narkotyki w szkolach daja efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 4 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2008 znajomy też fajnie tanczy Znajomy, żeby nie powiedzieć kolega szypola z ławki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 5 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Wrzesień 2008 szczurek nie jeździ na Hardstyle więc odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczureK Napisano 5 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Wrzesień 2008 ja moge tak zrobic tylko w zwolnionym tempie o 5 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 5 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Wrzesień 2008 znajomy też fajnie tanczy znajomy? Toć to ku**a szypul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 7 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2008 I ku**a zajekurwa biscie. Moje AK przegrywa z 22 I to jeszcze z takim kolesiem co w ostatnich 2 rozdaniach po moim raisie PF 4bb pushuje.Wtedy foldłem bo zagrania moje miały na celu kradzież blindów, więc sami wiecie z jakimi kartami raisowałem.Tym razem myślę, że nikt by nie odpuścił tylko, większości by doszło-NIE MNIE ... I gdzie popełniam błąd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 8 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2008 Oo proszę bardzo !! Próbowałem pomnożyć wygrany hajs za podium, co prawda na micro stawkach, ale... Do rzeczy: dostaje KK, standard raise PF, gostek daje allicje i pokazuje mi A4s na flopie A turn, river nic nie znaczące karty i moje KK przegrywa z jakimś jeb*** fishem który się allinuje z A4 No do huja pana nie moge, do ku**y nedzy jebanej co jest ? Fatum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi