Garbaty Napisano 15 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2008 kur*** w hiltonie kręcony soft, w necie kręcony soft, u clippear to już szkoda gadać choć dawno nie byłem nie podejrzewam, żeby się coś zmieniło, nawet kur*** w pasjansie mam kręcony soft... i jak tu kur*** zarabiać dziengi w tym poje**** społeczeństwie wystawiaj dupe na nadziane cioty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 15 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2008 eee?? Mam to rozumieć jako "tak" czy "nie"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 1 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2008 dawno nie odswieżane huj w dupe pierdolonej jankovic i runner runnerom w pokerze do flusha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 9 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2008 to znowu ja jak można po raz szósty z rzędu przejebać żetony przez jebanego rivera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 9 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2008 To proste. Mogę Ci pokazać jak to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 11 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Sierpień 2008 do ku**y nędzy znowu wpierdoliłem mając na ręku KK w finałowej fazie turnieju i weź tu ku**a graj, jak ręce opadają od takich akcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2008 do huja znowu wpierdoliłem się z KK na AQ i ku**a dwa asy dla huja obcokrajowca doszło, na dodatek to turniej tylko dla POLAKÓW ps huja zgłosiłem na support Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2008 skurwysyn je***y no, do prokuratury to zgłosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2008 śmiech na sali "złotka" ^^ Nie wiem co ta Skorupa robi w reprezentacji , zero pomysłu na gre tylko 3/4 piłek na skowronską i ch**a wiecej . Nie mowie już jak 3/4 siatkarek wyglada , dobrze że Skowrońska jest bo nadrabia umiejętnościami i wygladem Cała reszta śmiech na sali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2008 chujowy trener Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2008 Niemczyk powinien wrocic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2008 Kiepski pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2008 On zna najlepiej te dziewczyny i on mial sukcesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2008 Miał szczęście że miał Glinkę 10 kg chudszą. Teraz też by nic nie zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2008 Benhaker może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2008 Carlo Ancelotti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2008 Urban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2008 I Trzeciak jako poszukiwać talentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2008 Mazur na trenera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2008 Janusz Wójcik,i " Kielbachy w gore i golimy frajerow" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2008 Simon Mol albo Jospeh Fritzl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2008 W Tesco każda powinna za karę przez miesiąc popracować na kasie to by im się odechciało opierdalania na boisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2008 Baranska: "Marco chcial mnie zniszczyc psychicznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2008 W Tesco każda powinna za karę przez miesiąc popracować na kasie to by im się odechciało opierdalania na boisku Albo w Leklerku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2008 W Tesco każda powinna za karę przez miesiąc popracować na kasie to by im się odechciało opierdalania na boisku Albo w Leklerku Ja proponuje w Biedronce....pociągna sobie z 2 tony cukru z ciężarowki do magazynu...i tak przez rok....może skończa karierę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2008 W Tesco każda powinna za karę przez miesiąc popracować na kasie to by im się odechciało opierdalania na boisku Albo w Leklerku Ja proponuje w Biedronce....pociągna sobie z 2 tony cukru z ciężarowki do magazynu...i tak przez rok....może skończa karierę LIDL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2008 za przeproszeniem jeden c**j w jakim sklepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Villa Napisano 17 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2008 no niekoniecznie, bo np. 2 tony cukru w tesco ważą więcej niż 2 tony cukru w biedronce no wiesz, taki lepszy towar a i rok tam trwa dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi