zola90 Napisano 29 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2008 HEHE nie macie gdzie sie wyżywać tylko na forum:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 29 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2008 Po dzisiejszym meczu stwierdzam,że Dinara Safina to dziwka mam swoje źródła bo dobrze dupy dala, ale pytanie czy za dziengi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 29 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2008 Gdyby tak poczytać wszystkie fora bukmacherskie, wyszłoby, że wszyscy sportowcy to albo dziwki albo kutasy. Btw.. Mazur, jeśli Safina to dziwka a Ty za nią zapłaciłeś.. to kim jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 29 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2008 to kim jesteś dziwkarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Villa Napisano 29 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2008 no Darecki ciekawe spostrzeżenie... tak nawiązując do Twoich słów, patrząc tylko na jedną stronę (nr 56) tego tematu wychodzi, że: Karlovic to matoł i kutas, Listonosz to leń, kutas i nierób, Roddick jest pedałem i bezmózgiem i do tego kort tenisowy jest je***y , Cincinnati jest zjebane, pitcherzy jakiegoś tam zespołu w MLB są jebanymi cwelami, no i oczywiście Dinara Safina to dziwka ciekawe gdyby tak przepatrzeć wszystkie strony "Bez cenzury" to by tu ładne śmiechy były ale to tylko takie moje małe przemyślenie, nie brać tego do serca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 29 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2008 Ja tam się zgadzam z Dareckim w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 30 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2008 Nie macie za grosz poczucia humoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 30 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2008 Btw.. Mazur, jeśli Safina to dziwka a Ty za nią zapłaciłeś.. to kim jesteś? Alfonsem Wyjebana robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maro73 Napisano 30 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2008 Witam Ilu tu ku**a przegranych flustratów , daje link który koi rany pozdrawiam [ Komentarz dodany przez: pershing: 2008-06-30, 10:39 ] ja tez lecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 30 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 30 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2008 Alfonsem Wyjebana robota ale alf wlasnie divie ze swojej stajni mailby placic ?? [ Komentarz dodany przez: pershing: 2008-06-30, 10:39 ]ja tez lecze Kaszpirowski je***y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 30 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2008 a ja podpierdalam net sąsiadowi bo nie zabezpieczył sieci i się bardzo cieszę hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 30 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2008 Drugi Jacenty na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 30 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2008 a ja podpierdalam net sąsiadowi bo nie zabezpieczył sieci i się bardzo cieszę hahah WiFi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 30 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2008 Oficjalnie stwierdzam iż Fernando Verdasco zasługuje na miano NAJWIęKSZEGO TęPęGO ch**a WIMBLEDONU 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Villa Napisano 30 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2008 dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 30 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2008 popatrz na wynik a pozniej na statystyki [szczegolnie 4 set majstersztyk] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 30 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2008 bo Ancic jest lepszy poprostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 6 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2008 co za kut**.....6-3 prowadzic w ostatnim inn przy 2 out-ach i oddac 2 runs zeby mi handi nie weszlo....kur**.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 6 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2008 kutas nie jest ocenzurowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 6 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2008 Nadaaal !! Zaje ku**a biście ! Bravissimo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 7 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2008 ku**a w hiltonie kręcony soft, w necie kręcony soft, u clippear to już szkoda gadać choć dawno nie byłem nie podejrzewam, żeby się coś zmieniło, nawet ku**a w pasjansie mam kręcony soft... i jak tu ku**a zarabiać dziengi w tym pojebanym społeczeństwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 8 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2008 wytrwaloscia i cierpliwoscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnygangsta Napisano 8 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2008 aaaaaaaaaaaaaaaa czemu tym donkom zawsze dochodzi ((((( AA mi łamie K2 all in pf gdy mam seta to zawsze ktoś ma lepszego chyba trzeba przestac grac ((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 14 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Lipiec 2008 dzieeeeeeeeeeeewczyno z klubu disco pozdor z UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 14 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Lipiec 2008 Dzieeeeeeeeeewczyno nieznajoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 14 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Lipiec 2008 dzieeeeeeeeeeeewczyno z klubu disco pozdor z UK Bart pojechałeś z mamą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 15 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2008 eee?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 15 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2008 To tylko handicap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 15 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi