mario91 Napisano 28 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Maj 2008 Cześć jestem Ania nagle piersi...odsłaniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 31 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2008 FERRER - N I E D O J E B !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 31 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2008 przepros go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 1 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2008 ku**a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 1 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2008 co się stało się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 1 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2008 chciałem zobaczyć czy posty się dodają z tego działu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 1 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 2 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2008 kkurwa jebana safina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 2 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2008 faith Ps. Mozesz dac pochwale za dubla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 6 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Czerwiec 2008 muszę napisać Djoko ty serbie kurewsko niemyty graj pizdo pier****na od 1 seta a nie jak ku**a przegrywasz w 3 secie to dopiero do roboty się bierzesz i tak przegrywasz TB 7:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 6 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Czerwiec 2008 iniemamocni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 7 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2008 poker - gra dla jebanych idiotów i pierdolonych fartów wrrrrrrrrrrrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 7 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 7 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2008 poker - gra dla je*** idiotów i pier*** fartów wrrrrrrrrrrrrr Przegrał z AA i AK-od razu takie wnioski ? Jakby tak podchodził każdy grający to już dawno nikt by nie grał Ale to jest właśnie poker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 7 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2008 zzaaaaaaproś mnie do swego domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 7 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2008 yy...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 7 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2008 hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 7 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2008 poker - gra dla je*** idiotów i pier*** fartów wrrrrrrrrrrrrr Przegrał z AA i AK-od razu takie wnioski ? Jakby tak podchodził każdy grający to już dawno nikt by nie grał Ale to jest właśnie poker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 7 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2008 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 7 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2008 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 7 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2008 góóóóóóóóóóóóry przemierzyłem rzeki przepłynąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babilon Napisano 7 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2008 góóóóóóóóóóóóry przemierzyłem rzeki przepłynąłem trzymasz temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 9 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec 2008 w dupe jebnay golańksi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 9 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec 2008 i lobodzinski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 9 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec 2008 ku**a czuje ze jebie menelem, w domostwie syfa jak sto ch**a, kiełba, ogóry, jebie śledziem nie mówiąc już o w dupe jebane puszkach i butlach po wszysatkim, ku**a osiedlowe oglądnie meczu ma jednak swoje uroki baj de łej myślicie ze jak po raz od 5 rano puszcze sasiadą rote lub bogurodzica to sie wku**ia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 9 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec 2008 je***y Nieminen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 12 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2008 Ty HUJU ZAJEBANY !! Czekałeś od początku na tego karnego !! I co zrobiłeś powtórke bo się nikt nie przewrócił !!! Pokazałeś swój poziom umiejętności w sędziowaniu przed całą EUROPĄ ! Jesteś 0 WIELKIE 0 ! [ Komentarz dodany przez: mephisto: 2008-06-12, 23:03 ] Nie oszukuj edycją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 12 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2008 I co zrobiłeś powtórke bo się nikt z Australijczyków nie przewrócił !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 12 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 12 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2008 Wiem bo z nerwów już nie mogłem wytrzymać. Edytowalem przed Twoim postem i komentem. Z Austrii Jak to ku**a w ogole sie odmienia ta jebana Austrie !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi