pacyff Napisano 17 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2008 Proximo-mania jakaś widzę to kto z kim się bedzie lał? jako ze to forum bukmacherskie to może jakies zakłady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 17 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2008 stawiam wszystko na kazdego tylk nie na prosa tzn proxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacyff Napisano 17 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2008 ale tak patrze na tą gadke i jaki mu (Proximo'wi-czy jakkolwiek sie odmienia )sie fajny agresor włączył ostatnio tez tak miałem jak waletami dostałem -aż grzebień połamałem ....od tego czasu staram sie ograniczac z graniem - jedynie w niedziele sobie pozwalam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2008 Tak jak byście chcieli wiedzieć,antena ustawiona,sygnał jest,wszystko gra no i ja żyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskar86 Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2008 ku**a czemu tak "krótka meta" jest tak pier***nie długa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nas2kany Napisano 20 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2008 w kurwe jebane nie wiem co sie dzieje..WTF #^$%&%$*^&(%^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2008 ku**a dno panowie tak źle to jeszcze nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2008 szczym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodex Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2008 Nie... Co te Heerenveen śmieszne odpierdoliło to śmiech na sali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2008 ja wiem !! przegrali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2008 kurwo żydowska jebana. spierdalaj farciarzu pier****ne zdziry. żryj kau suko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2008 :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2008 i jak tu strzelac czy bronic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2008 dodam ze garbaty prowadzil do 90 min 1-0 a pozniej ja wyrownalem , ale on jeszcze zrobil akcje gdzie zostal zfaulowany w polu karnym ja obronilem karnego i z kontry wygralm 2-1 2 bramy w 90 min :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2008 dodam ze garbaty prowadzil do 90 min 1-0 a pozniej ja wyrownalem , ale on jeszcze zrobil akcje gdzie zostal zfaulowany w polu karnym ja obronilem karnego i z kontry wygralm 2-1 2 bramy w 90 min :D 2 bramy mi strzelil na tym moim widoku to zaden wyczyn jak ja nie widze swojego bramkarza, wiec musialem biec na slepo i mi walnał wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2008 zmień tą chujową kamere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2008 zmień tą chujową kamere ta jest najlepsza najwięcej widzę lepiej mi się konstruuje akcje no potem na normalnym stadionie wygrałem 2:1 i 4:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2008 AK vs 89 i kur** pie****** z wiekszym stackiem wygrala co za szmata glupia i 2 godziny grania na marne przez jakos ciotę a do tego jeszcze suke river uratowal /// zajefajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 17 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec 2008 standard pokerowy ok 60-40 nie ma co się burzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec 2008 w dupe jebane pier****ne ku**a życia rozstaje tyle ku**a co mięsem rzucam to chyba w pizdu dawno się nie narzucałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 23 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Marzec 2008 Jeszcze w święta mnie musiał wkurwić ten je***y real Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2008 Espanyol :mrgreen: A wybierałem pomiędzy Racingiem,Villarealem i ekipą z Barcelony,oczywiście te 2 inne siadły a Espanyol nie,życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proximo Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2008 mazur qrwa tu ludzie przychodza poprzeklinac .... do *uja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2008 jericho ku**a kończą na 2 sezonie za to smallville jeszcze 8 sezon a one tree hill 6 dziady nie znają sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2008 bo puszczają go o 22 i sie dziwią że mają małą oglądalność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 4 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2008 baby to pedały z cycami są-dziękuję za uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2008 Ja pier**e z polonia Bytom u siebie nie wygrać grając 40 minut w przewadze ... Może te ku**y znowu sprzedały mecz . Wypierdolić ich w pizdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 6 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2008 Ja pier*** z polonia Bytom u siebie nie wygrać grając 40 minut w przewadze ... Może te kur*** znowu sprzedały mecz . Wypierdolić ich w piz** też postawiłem ku**a jebana liga fryzjera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 6 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2008 na c**j stawiacie to skorumpowane ścierwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 6 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2008 Ja właśnie ku**a odkąd wróciłem z mixa wczoraj to się zastanawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi