lucas Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Luty 2008 dobre i podstawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Luty 2008 ja cie naucze niewchodz jak masz na lapie AQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Luty 2008 lucas,googluj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpaczek Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 dziwny temat ale jak ludzie wolicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 dziwny to jest niejaki Artur,ponad 20 postów w 2 godzinki Ale jego przygoda z forum szybko się skończyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 12 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2008 dziwne to jest życie bez porażek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 13 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2008 Nudziło mi się | | | | | | v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 13 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2008 zajebiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proximo Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2008 no qrwa zes ..... 60 osob zostalo, 20 wejsciowek do finalu, mam 30 stack I tu koles z ciut wieksym stakiem zaczyna zucac all-e zeby podobijac sit outow .... z kazda karta. Dostaje 88 ... on all in - 2 sit outy na all-e, call - J 9 off. River 9 Pojebana gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2008 nie gra tylko ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2008 nie rozumiem jak sit out moze zagrac alla ?? a będac 30 stackiem all z 88-no comment, chyba, że jesteś short. Przeciwko J9off jesteś jakieś 55% do 45%, więc w zasadzie idziesz na coina suited to już prawie równe 50/50. Ogółem w najlepszym przypadku jesteś jakieś 60-40 czyli standard, a jak dobrze wymodliłeś to gość ma słabszą parę choć w przypadku bałwanków równie dobrze może mieć mocniejszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proximo Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2008 nie gra tylko ty sluchaj pojebie moze sie spotkamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2008 :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proximo Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2008 nie rozumiem jak sit out moze zagrac alla ??a będac 30 stackiem all z 88-no comment, chyba, że jesteś short. Przeciwko J9off jesteś jakieś 55% do 45%, więc w zasadzie idziesz na coina suited to już prawie równe 50/50. Ogółem w najlepszym przypadku jesteś jakieś 60-40 czyli standard, a jak dobrze wymodliłeś to gość ma słabszą parę choć w przypadku bałwanków równie dobrze może mieć mocniejszą qrwa ty grales kiedys w turneju ? jak sit out ma 250 a BB jest 300 to jest na przymusowym all in no ty pewnie grasz tylko AA i KK madralu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proximo Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2008 :cwaniak: no to stul pysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2008 a ja też mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2008 a czemu to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2008 no to stul pysk sluchaj poj** moze sie spotkamy ? ku**a pedale intercity jedzie 3h do Krk, naprawdę chyba dawno nikt Ci ku**a ryja nie urwał??? jak sit out ma 250 a BB jest 300 to jest na przymusowym all in co do mądrali-to nie wbijam się jak pizda Twoja matka z 88 versus any two jak mam prawie zapewnione miejsce aha myślisz, że jak trochę czasu minęło to jest cacy wszystko?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2008 ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proximo Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2008 fiszunia pojebie pierdolony, ja nie gadam o twojej pizdie matce to i ty sie zamknij i nie wlaz w obca rozmowe erbak pytasz 4emu to ? temu ze jak jestes pizda to masz milczec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2008 Bijcie się! Bijcie się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2008 daj ten adres chłopczyku do tego czasu pisz sobie co chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2008 a ja mam pytanko czemu do k**** promixo jest jeszcze na tym forum ?? z tego co pamiętam coś tam nieźle ostatnio naskrobał i nawet nie przeprosil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proximo Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2008 bart pw drizzd kogo qrwa niby mam przepraszac i za co ? nawet w tym okresie co bb podal ugralem te pier****ne 12 sng na 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2008 Od: Proximo Do: Bart Wysłany: Dzisiaj 23:48 Temat: . Cytuj wiadomość masz problem z glowa to jebnij sie o sciane PS mozesz zostawic swoj adres i telefon niby z erbakiem chce się ustawiać, a na konkretną propozycję tylko pyskówka... no comment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 17 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2008 erbak pytasz 4emu to ? temu ze jak jestes piz** to masz milczec mówie i? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 17 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2008 pier****na druga liga szwabska 2 druzyna żeby z 16 przegrała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 17 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2008 jebana pier****na zakurwiala pojebana i osrana mac znowu jebane pokurwiale AQ jak ta karta mnie dobija predzej sie zesram niz z ta karta wygram ku**a mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 17 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2008 to sie zesraj szybciej i nawet aq wygrasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 17 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2008 probowalem i ku**a niedziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi