Bart Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Styczeń 2008 takiego ch**a nie wyrobisz się Twój problem tak czy siak pier**ę-zrobię to jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Styczeń 2008 gówno 1:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 15 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2008 ku**a c**j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 15 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2008 liżta rowa pedały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Styczeń 2008 krwaaaaaaa jaki pech ostatnio 6 kupon z rzedu z 1 błedem na kuponie, zajebac sie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Styczeń 2008 ku**a akurat jak postawilem na Staśka to musiał skreczować,taki ładny kupon był i tylko on zawalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Styczeń 2008 ojojoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2008 je**ć całe pier****ne newcastle. pierdolonych grajków. I tych wszystkich jebanych murzynów z tej cudownej druzyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2008 je*** całe pier*** newcastle. pier*** grajków. I tych wszystkich je*** murzynów z tej cudownej druzyny Czas na zmianę avatara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 a bo ku**a musial miec 88 na moje 66 kutas ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 znow zajebista seria 5 bat bets in ku**a one hour i 3 Buy in w pizdu ku**a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 rangersi se w uja dzisiaj leca ! ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 przeciez wygrali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 seria 5 bat bets in kur*** 5 obstawień nietoperza?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 Jebane dziffki z Rasyji p.s.Dlaczego grał u nich facet?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 przeciez wygrali w ostatniej minucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 je**ć cały naród rosyjski łącznie z Putinem,Szarapova musi przegrać z Henin ku**a jakie one są brzydkie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 je***ć Szarapova Oj tak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Villa Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 Szarapova kur*** jakie one są brzydkie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2008 dowcipnisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2008 Liverpool to stara ku**a,liverpool je***y jest, liverpool trzeba pierdolic,liverpool,psy The Reds.. To mowilem ja. pechowiec stulecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2008 W tym momencie chciałem Cię Irasku pocieszyć,mi też zje**ł się dubel przez Livs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2008 Pierdolony kurewski poker huj ze gram 3-4 godziny w turnieju to zawsze musze przejebac coin flip mając ku**a zawsze większe szanse na wygrana AA vs QJs, AA vs 22 , KK vs TT i zadowolić sie jakimiś pieprzonymi 20$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2008 Zadne z tych rozdan nie jest CF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2008 jak masz parkę wyższą to jesteś 4 do 1 jednego faworyt, nie chce być nawet blisko pół na pół-chociaż sam swego czasu, nie wiem jak napisałem że jak jestem 4:1 underdog to jest pół na pół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2008 Ale mnie wkurzył ten wafel Acasuso,przegrać z jeszcze większym waflem Ostatni raz na Niego stawiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2008 kolejna pomaranczka na forum widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 2 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2008 Teraz tylko pozostaje czekac na cytrynke jakąś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi