Pyrlik Napisano 23 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2007 Wszystko ładnie pięknie tylko że to nie byłem ja Dobra dobra słyszeliśmy to już z tysiąc razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2007 Nie ma tematu z życzeniami, więc złożę je tu. Życzę wam wszystkim, aby świąteczne świecidełka i bajery nie odwróciły waszej uwagi i żebyście nie przegapili przyjścia Chrystusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proximo Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2007 handi jak to nie ma qrna ) otworz oczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2007 Nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proximo Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2007 http://www.yourbet.pl/forum/topics29/pokerowe-zyczenia-swiateczne-vt3840.htm?sid=5e67bf5e56267e7803dc8c543f6abb5e#69345 qrwa mac ! zeby nie bylo off topu lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 1 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2008 Manchester U. 1 - 0 Birmingham C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mosquito Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2008 Liverpool qrwa, Atletico qrwa Madryt to przynajmniej coś jeszcze gra i można na to patrzeć ale te cipy wyj***ne z Anfield to dramat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2008 dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mosquito Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2008 dokładnie ulżyło mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2008 mi nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2008 Co minie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2008 gówno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mosquito Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2008 Co minie? a Ty śpisz już przy kompie, że nie wiesz o co chodzi . . . . . . . . . . . . . . . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 2 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2008 gówno Obraziłeś święty kodeks bushido Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2008 Ktoś ma może nową eKARTĘ z mBanku? Ja dostałem, ale je numer nie jest akceptowany przez bukmacherów nigdzie. Ktoś ma podobną sytuację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proximo Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2008 bo to nie jest karta kredytowa, chyba dlatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proximo Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2008 handi .... a po ch**a (zeby nie bylo offtopu) w tym temacie ? lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 3 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2008 Osoby będące na liście nie będą mogły już brać udziału w żadnym konkursie na forum. To już drugi konkurs, w którym zakpiłeś sobie z organizatorów. Sam zwróciłeś się o "Dziką kartę" i mimo czarnej listy konkursowej dostałeś ją. Niestety nie można Ci zaufać. Villa - ID 5724069 zapoznałem się z regulaminem i go akceptuję Komedia pomyłek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2008 zajrzyj http://www.yourbet.pl/forum/topics8/konkursowa-czarna-lista-vt2905.htm a sie dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2008 I gdzie tu sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2008 Darecki a co Cie to obchodzi? Dotyczy Ciebie ta sprawa? Nie,wiec nie ma o czym gadac i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2008 ja myślę, że dotyczy każdego z nas na forum. Jako, że są regulaminy, które wszystkich nas obowiązują. Darecki tylko pokazał, że jednak może być taryfa ulgowa, i jeszcze do tego jak to się kończy... Parę razy zdarzało mi się gadać z Villa na gg, osobiście nic do niego nie mam, ale konsekwentnym trzeba być w życiu. Dla mnie organizatorzy, że nie stracić twarzy mają teraz jedną opcję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Villa Napisano 4 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2008 wypier**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2008 villa znaczy jesteś na czarnej liście czy nie? bo juz jednego frajera co si do PY zapisał a jest znalazłem a Ty bedziesz miał zaszczyt byc drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Villa Napisano 5 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2008 nie nie jestem na czarnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 12 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Styczeń 2008 zapierdole skurwysyna , je***y c**j pierdolony ku**a pedalskie nasienie, pierdolony ku**a river do ch**a i ta pizda co miche potem jazyla ku**a zajebe mu rodzine cala ku**a psa ze skory obedre ku**a , bedzie wlasne gowno zarl pojeb pierdolony ku**a , karty mu ku**a oczami wyjda ku**a. no troche ulzylo [ Komentarz dodany przez: duncan: 2008-01-12, 15:13 ] [ Komentarz dodany przez: IwanKSG: 2008-01-12, 15:40 ] W pokera też już koniec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Styczeń 2008 do ch**a jego jebanego!!!!!!! już ku**a chciałem wyjść z tej pierdolonej roboty, a tu ku**a 50 str prasówki trza jeszcze raz ogarnąć bo poszło się je**ć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Styczeń 2008 życie Ale za nadgodziny Ci płacą także nie ma co narzekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Styczeń 2008 Taaa i to pewnie krocie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi