Mazur Napisano 25 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2007 Ja chyba nigdy nie zagram za taką stawkę dla Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 25 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2007 Ja też już nie zamierzam no chyba że jakaś ustaweczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 25 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2007 to ile był zarobił ?? niech sie pochwali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 25 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2007 Ja w ogóle nie wiem o co sie rozchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 26 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2007 Na wstępie chciałbym zaznaczyc, że każdy klika na swoją odpowiedzialność http://gourl.org/nokia_new Enjoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 27 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2007 No Kemocik , chłopie,masz już 41 postów i teraz będziesz mógł wygrywać koszulki :mrgreen: Cieszysz się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 30 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2007 standard liege na więcej mnie nie stać z wyzywaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 30 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2007 AC Milan ... STALÓWKA !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 6 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2007 GKS Bełchatów... brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 6 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2007 A ja po dzisiejszym dniu kocham lige szkocka i Schalke os course Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 7 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Październik 2007 Schalke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2007 Ciekawe czy tu cenzura zajrzy. Moim zdaniem duncan jest chorobliwie przekonany o zmęczeniu Radwańskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2007 A więc już ci odpisuje, dlaczego wykasowałem Twojego posta. Bynajmniej nie dlatego, że atakował mnie i mój typ, ale dlatego iż: - był w nieodpowiednim temacie: chcesz podyskutować o typie, to zrób to w temacie z typami - nic nie wnosił do tematu poza stwierdzeniem, że "nudny jesteś w tym pisaniu o Radwańskiej" czy zmęczeniu Radwańskiej, jakoś tak (i tyle). Przykro mi, ale zawsze w dziale tenisowym posty typu: " Popieram, dobry typ" (i tyle) czy "Beznadziejne typy" były i będą kasowane. Chcemy rzeczowej dyskusji, a nie pustych nic nie wnoszących wypowiedzi. Mam nadzieje, że się rozumiemy. Pozdrawiam duncan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2007 Napisałem rzeczowego posta nie zgadzając sie z Twoim typem. Rzeczą w tym rzeczowym poście był Twój upór maniaka w twierdzeniu, ze jest zmęczona sezonem. A kto nie jest skoro jest listopad za pasem. [ Komentarz dodany przez: duncan: 2007-10-23, 17:26 ] widać jedni bardziej, drudzy mniej i w tym rzecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2007 Hirtek 16:56:04 http://www.spam.pl/index.php?ap=105 Zarejestruj się plis Ja 16:56:23 widze ze bRs tez u Was pisze%-) Hirtek 16:56:49 tak ;] Ja 16:57:06 przeciez to oszust%-) Hirtek 16:57:22 zamknij pysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 30 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Październik 2007 http://www.clubbing.pl/v3/group_detail.php3?id=1685862&category_id=2&st=1#new zycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek007 Napisano 30 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Październik 2007 haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 30 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Październik 2007 to Waciak, kiedys na gg mi opowiadal swoja przygode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2007 skurwysynstwo jebane ku**a BM je**ć taki ku**a soft zeby ku**a tak dobrac:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2007 to Waciak, kiedys na gg mi opowiadal swoja przygode zostawić Was na chwile pytanie tylko czyja to pyta była ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2007 to Waciak, kiedys na gg mi opowiadal swoja przygode No kumpel sie pomylił i mi dzondro liznął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2007 Bayern,Milan,Napoli,Saragossa...dziękujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2007 No kumpel sie pomylił i mi dzondro liznął a czy imię jego na M. było i z miasta na S. pochodził może?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 4 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2007 a nazwisko na J? i wsio jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2007 M.J???? ku**a Michael Jordan?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2007 gorzej... Jackson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość joozek Napisano 6 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2007 Oglądam na Eurosporcie Kuznietsova-Ivanovic i komentator powiedział, że była na korcie wąska szparka. Chyba przesadził jeśli chodzi o Kuznietsową, co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 6 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi