Gość litersrake Napisano 29 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2007 pier*** kto z kim i gdzie? a co chętny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 29 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2007 ważne jeszcze za ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 29 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2007 ważne jeszcze za ile dla persia suma nie gra roli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 30 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2007 właśnie przyszedłem i wpieprzyłem 1,5 czekolady na obiad... pół na kolację sobie zostawilłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 30 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2007 właśnie przyszedłem i wpieprzyłem 1,5 czekolady na obiad... pół na kolację sobie zostawilłem to do wc pojdziesz za tydzien chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 30 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 30 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2007 nic sie nie martw , jest xenna , dziala jak natura chciala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 30 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2007 słodka chwila była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 31 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Sierpień 2007 Taa.. ! Ryba zaj*** Pewny siebie ped** już zaczął pajacować jak zobaczył na tablicy 4-1 Frajer jeden.. Stracił gema.. jednego drugiego i potem nawet w kort trafić nie umiał fajffus ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 1 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2007 Mój pierwszy ban na shoucie!! Brawo pyrlik! Cała Stalowa Wola jest z Ciebie dumna :lol: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 1 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 1 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2007 Właśnie się dowiedziałem, że ban zostanie zdjęty po skończeniu konkursu o Puchar Yourbet. A więc.. tymczasem borem lasem P.S. A w twoim wieku pershing powinieneś już mieć więcej kultury osobistej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 1 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2007 Moze i powinnienem, ale czasem lubie ripostowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 1 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2007 Eeee... zawiodłeś mnie. Żeby się nagrody wyrzekać.. EDIT Działa mi na nerwy i wszędzie szuka afery ... Dzisiaj 13:12 pyrlik_stw Bo ja jestem jak Macierewicz. Albo Wasserman. Afer trzeba szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 1 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2007 Już nie pierwszy raz szukasz tych afer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 1 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2007 No dokładnie. Macierewicz też na jednej nie poprzestał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 1 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2007 Macierewicz ma tu bana o ile dobrze pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 2 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Wrzesień 2007 A ja kiedy dostanę jakiegoś bana ?? Nudno jakoś tak bez ostrzeżenia nawet paradować na forum [ Komentarz dodany przez: duncan: 2007-09-02, 19:32 ] mówisz...masz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 2 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Wrzesień 2007 Da się załatwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 2 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Wrzesień 2007 Jak on dostał ostrzeżenie to ja w takim razie poproszę o pochwałę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 2 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Wrzesień 2007 Ty to lepiej podpis zmień, bo masz taki sam jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 2 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Wrzesień 2007 Ty to lepiej podpis zmień, bo masz taki sam jak ja ' Mamy coś wspólnego :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 2 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Wrzesień 2007 Geje!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 7 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2007 [Dzisiaj 0:25] handicap: bo nie można w regulaminie umieścić punktu "działa na nerwy, drażni się i zachowuje się jak wrzód na dupie" No chyba gdzieś jest jednak bo ja mam ostrzeżenie za to Ale co się dziwić. Jaki moderator, takie ostrzeżenie. O, złota myśl mi się wykluła. Chyba założę jakiś sztambuch i tam będę wypisywał złote myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 7 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2007 Zdejmijcie mu to ostrzeżenie bo siedzi mu to za skórą i będzie jeszcze gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 9 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2007 skurwysyn je***y c**j zlamas pierdolony Massa 2 razy na ch**a postawilem i 2 razy c**j spierdolony kutas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 9 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2007 handicap, kozacki avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 9 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2007 handicap, kozacki avatar Wiesz przynajmniej kto to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 9 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2007 Wiesz przynajmniej kto to? Nie mam pojęcia Ale przypuszczam, że jakiś solista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 9 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2007 Roman Wilhelmi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi