Gość litersrake Napisano 16 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2007 Coś w tym stylu Ogólnie boje się wychodzić na miasto z jedzeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 16 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2007 boje się wychodzić na miasto z jedzeniem Sam pewnie na mieście jesteś jedzeniem a co dopiero jedzenie z jedzeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 16 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2007 Sam pewnie na mieście jesteś jedzeniem Co sugerujesz :mrgreen: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 17 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2007 to widze klimaty jeszcze gorsze niż w Krakowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 17 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2007 ku**a river je***y river ... i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 17 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2007 Sam pewnie na mieście jesteś jedzeniem Co sugerujesz :mrgreen: ? Że w tym mieście nie tylko Ty jesteś głodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 19 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Sierpień 2007 manchester united i wszystko jasne a na marginesie większej sieroty od teveza dawno nie widziałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 19 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Sierpień 2007 Stawiałeś na Manchester United? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 19 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Sierpień 2007 Manchester to nic... ale jebana Arka ? co to miało być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 19 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Sierpień 2007 Manchester to nic... ale je*** Arka ? co to miało być ? A co miało być, bo ja nie w temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 22 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2007 ku**a ale Ci Anglicy to amatorzy z jebanymi helmutami przejebać . Beckham to już przerasta sam siebie jebana gwiazda już nawet nie umie dośrodkować . Dayer ta c***a jabana dwie setki spierdolił. Co za gwiazdorzy jabani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 22 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2007 Wracam, patrze na wyniki......to nie tak mialo wygladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 23 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2007 Wracam, patrze na wyniki......to nie tak mialo wygladac masz racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnygangsta Napisano 23 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2007 kurw* portugalia daje over a tu kurde 1-1 bo nie umią strzelic bramke armeni!! trzeba było dac handi 1.5 na armenie po kursie 2.4 ;/;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 23 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2007 trzeba było dac handi 1.5 na armenie po kursie 2.4 ;/;/ A nie lepiej X, pewnie kurs byl w granicach 4-5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 23 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2007 albo dokładny wynik: 1:1 kurs był pewniez 15 [ Komentarz dodany przez: pershing: 2007-08-23, 11:57 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 23 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2007 Albo, że Arzumanyan strzeli gola, kurs musiał być coś koło 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The_huh Napisano 23 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2007 A ku**a pier****ni mechanicy.... nigdy w życiu więcej nie oddawać samochodu w Rydach do mechanika... ku**y jebane.... Nie dość że spierdolili sprawę to jeszcze za wymianę jednej ku**a części, która się zjebała przez tych ciulów 370 zeta.... nosz ku**a mać.... i jeszcze auto do odbioru za dwa dni... normalnie ku**a mać dobra przeszło mi.... trochę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 23 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2007 Norek czy Sopa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The_huh Napisano 23 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2007 Norek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 23 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2007 Norek to dobry mechanik. Tyle, że ci jego uczniowie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The_huh Napisano 23 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2007 Darecki79 No właśnie jego uczniowie mi zmieniali pasek w grudniu.... a teraz mi zębatka poszła... bo jak to on powiedział "widocznie pasek był nie do końca dobrze założony" - jak mu powiedziałem, że to było u niego to powiedział, że jak będę odbierał auto to porozmawiamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 23 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2007 Tak tak.. porozmawiacie.. Zamiast 500 zł zapłacisz 470 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 23 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2007 zawsze 3 dychy do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The_huh Napisano 23 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2007 Darecki79 Wiem o tym doskonale i to jest moja ostatnia wizyta w tym warsztacie Jedną jedyną rzecz oddałem do zrobienia od kiedy mam to auto - wymienić rozrząd i ku**a zjebali Szypii Coś dzisiaj mi się obiło o uszy, że z 30PLN to miałbyś 6 dobrych win Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 23 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2007 jak już mówiłem... wole piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The_huh Napisano 23 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2007 wole piwa Jak sie nie myle to Bart dzisiaj ma rozmowe w ESP, a coś mówił, że będzie wysyłał więc może się załapiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 23 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2007 Jak sie nie myle to Bart dzisiaj ma rozmowe w ESP jak mnie sprzedał już wróciłem -mam nadzieje, że robota będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The_huh Napisano 23 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2007 [Dzisiaj 16:59] Bart: i znajomości jak borek .... dupy mu dam osobiście Tak więc robotę masz bankowo ale o browarach nie zapomnieliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 23 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2007 niezle by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi