PokerFish Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2007 Chomik : Toulouse - Liverpool poniżej3.5 1.18 (unibet) Toulouse - Liverpool x2 1.18 (unibet) Spartak Moskwa - Celtic 1x 1.18 (unibet) Jaki jest sens pisania analiz do kur.. takich kursów ? Nie twierdze ze nie wejdą ale jaki jest sens? co zagrasz ako ? i 10/10? Bezsensu ... Tylko nie bijcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2007 Gorzej jak nie wejdzie Niektorzy wola sie obijac o miednice, a inni znowu za cos chwycic, tak samo jest z typami, jedni wola grubszy kurs, inni mniejszy... Poezja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2007 Bym zapomnial: co zagrasz ako ? i 10/10? Niestety nie, bo nie wolno laczyc zdarzen jednego meczu na kuponie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2007 Niektorzy wola sie obijac o miednice, a inni znowu za cos chwycic ku**a wieszcz ludowy kalambury, powiedzonka... artysta nam tu rośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2007 Niestety nie, bo nie wolno laczyc zdarzen jednego meczu na kuponie Coś w tym jest To sobie zawsze mozna dubelki zagrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2007 ziomal ja pier**e o co Tobie chodzi ? przecież po analizie podałem typy na mecz tylko, więc jak wchodzi 1 to ku**a 1x nie wejdzie nie ? i już nie podawać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2007 Nie Niee mam nic do Ciebie Tylko czasem mnie ;d wk... jak widze 12 zdan analizy a nagle ktos wyskakuje z typem 1.12 kurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2007 Nie Niee mam nic do Ciebie ? kiedyś już mi napisałeś co o mnie sądzisz więc nie sądzę abyś nie miał nic do mnie... Tylko czasem mnie ;d wk... jak widze 12 zdan analizy a nagle ktos wyskakuje z typem 1.12 kurs w prawie każdej analizie daję większy kurs, a te mniejsze są to tz. dokładki nie raz ludzie zamiast wziąć większy kurs to woleli zagrać ostrożniej i lepiej na tym wyszli dlatego podaje też te z mniejszym kursem... z resztą z analizy można wszystko wywnioskować i dawać bez ostrożności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2007 lool Było minęło Ale tak jakoś mnie denerwuje jak ktos wali kursy 1.20 I uważa sie za swietnego typera ( nie mowie o tobie teraz ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2007 ja się nie uważam za typera, ja wiem że jestem dobrym typerem żart nie no rozumiem niektórzy nie lubią małych kursów, inni podpórek, jeszcze inni stawiania na gości i tak pierdoły postaram się nie podawać kursów mniejszych niż 1.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2007 i tak 3mac A serio to analizy piszesz dobre tylko jak koncze czytac i ten kurs To jakos dziwne mysli mnie nachodza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2007 To jakos dziwne mysli mnie nachodza nie skacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2007 http://www.maxior.pl/?p=index&id=61900&5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2007 to będę walił kursy na poczatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2007 brawo brawo ruskie ku**y sprzedawczyki Oby chuje poodpadały wszystkie w pizdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2007 1x weszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2007 1x weszło Acha nie sprzedali meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2007 o czym mowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2007 o twojej z dzecmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2007 czyli globus Ci na łeb pierdolnął i bredzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2007 oO Oo Nie mam globusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2007 RED DEBILS!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 16 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2007 z oO Oo Nie mam globusa a dach masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 16 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2007 a co cie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 16 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2007 już pytać nie wolno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 16 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2007 Wróciłem po zakupach [ Komentarz dodany przez: Skywalker: 16 Sierpień 2007, 17:15 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 16 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2007 a co po drodzę Ci się stać mogło że taka radość ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 16 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2007 erbak, nie znasz Kwidzyniaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 16 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2007 głodna sfora psowatych kwidzyniaków nie jedzących 2 tygodnie i jeden burżuj z pełnaą siatką żarcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi