Bart Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 o Romanie nikt nie słyszał jeszcze jak jo zem w podstawówce byl(najlepsze 12 lat mojego życia ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 To tyś był w podstafufce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 Bart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 a ty szypi co TAm z zabżó som szkoły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 haha a Wy lachony to zaraz chyba zaczynacie znów naukę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 tak Srał pies szkole O 7--.30 do szloky o w chacie o 15 co za ch** takie cos wymyslil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 ucz się ucz to będziesz na 10 chadzał do roboty i wychodził jak Ci pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 a zapomniałem i zarabiał gówno nie pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 chłopaku Ja cisne maturke potem stiudia i jakos nie mysle o pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 pod kościołem będziesz stać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 chłopaku ja też na studiach jestem i Ci powiem , że ja na Politechnikę/prawo/medycnę się nie wybieasz to ciężko będziesz jak roboty zawczasu nie zaczniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 bueheh czemu nie Ale serio to przeciez jeszcze mam z dobrych 6-7 lat na myslenie nad praca ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 taki off top Zaczeło sie od textu Barta ze chce wpi***ol A gadamy teraz o nauce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 tak Ci się wydaje chyba, że chcesz w warzywniaku robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 znaczy sie nie Po maturce trzeba cos obczaic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielak Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 a ja nie wiem czy to dobrze tak szybko robote zaczac ja własnie pracuje i zaczynam szkole w pazdzierniku i nie wiem czy dam rade tak ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 studiuje dziennie i pracuje dwa lata i żyje kwestia dobrej organizacji czasu. Fakt szybciej się dorasta, bo nie ma wyjścia. Z minusów to jak maj-sierpień byłem bez roboty to zobaczyłem ile moje życie towarzyskie traci Z drugiej strony nie melanżujesz od razu po wykładach (czyli od 9 rano nie raz) przez cały dzień tylko w pewnych granicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 a gdzei studiujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 ISM UW :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 Tursunov ku**a rosyjka zdzira Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbisoft Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 Nieche smiecic na forum ten temat jest odpowiedni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 Jak bum cyk cyk mówię wam, że w lodówce jedno wielkie gówno mam ;/ Głodny jestem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 Mamusia pojechała na wakacje i nie wiesz jak się pierogi robi, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 Mamusia pojechała na wakacje i nie wiesz jak się pierogi robi, tak? Nie potrafię zagrzać zupki chińskiej, a Ty mi o pierogach mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 przeszlo Sory za maje idiotyczne texty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2007 witam , STS dzisiaj otwarty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2007 a sklepy spożywcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2007 no wlasnie sklepy chyba albo zamkniete albo jak w świeto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 15 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2007 to niedobrze bo nie mam nic w lodówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi