Gość litersrake Napisano 6 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2007 Elo Elo 3 2 0 ! Właśnie wstałem i jem śniadanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 6 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2007 aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nas2kany Napisano 7 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Sierpień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 9 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2007 A propo tej wspólnej wycieczki na lody...Handicap też z Wami idzie?Obrazek Debile Jak dzieci, jak dzieci... PS. padał deszcz i niewiele wyszło z imprezy PS2. Gdzie wrócił Mazur? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 10 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2007 A propo tej wspólnej wycieczki na lody...Handicap też z Wami idzie?Obrazek Debile Jak dzieci, jak dzieci... PS. padał deszcz i niewiele wyszło z imprezy PS2. Gdzie wrócił Mazur? Ale masz zapłon A Mazur wrócił na obst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 10 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2007 Ale masz zapłon Trafiłem tu przypadkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 12 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Sierpień 2007 ku**a co za pier****ne pedryle z tego SJ Całą sobotę i dziś 2 godziny siedziałem w napierdalałem w pokera żeby wyrobić 100 rh wymagane do freerolla a koło 16 dziś zaczęli coś z softem robić (wyłączanie stolików, nie mogłęm sie zalogować) i nie naliczyło mi 2 rh i nie udało mi się zarejestrować. Co za pier****ne patałachy z tych skurwieli EDIT: ku**a 5 minut temu turniej się zaczął a mi dopiero teraz naliczyli 100 rh Ja pier**e pochlastać się można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 12 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Sierpień 2007 ale komu ty się żalisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 12 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Sierpień 2007 Pewnie Tobie tylko boi sie tak wprost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 12 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Sierpień 2007 Fuck you guys I'm going home. Już mi trochę przeszło, ale 2,5k na 140 osób to niezła okazja więc się nieźle wkurwiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 13 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2007 Śmierdząca sprawa. Głodny jestem i nic w lodówce nie ma. Na dodatek mam katar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 13 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2007 mam katar Więc w czym problem skoro jesteś głodny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 13 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2007 mam katar Więc w czym problem skoro jesteś głodny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 13 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2007 Śmierdząca sprawa. Głodny jestem i nic w lodówce nie ma. Na dodatek mam katar Przyjedz do krk na rynku czestuja pierogami dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 13 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 13 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2007 Jórz mam jabułko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 13 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2007 Jórz mam jabułko Komu zabrałeś - młodszej siostrze? Nieładnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 bede to powarzał to znudzenia Turn . Turn .. Turn ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 ziomal czasami mam wrażenie że jesteś jeszcze większym świrem ode mnie, a tylko tacy daleko zachodzą w życiu i turniejach pokerowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 tak na prawde nikt mnie nie zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 tak na prawde nikt mnie nie zna niewdzięcznik, szuja i zdrajca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 ku**a!!!!! ku**a!!!! ja pier**e!! ale ze mnie debil ja pier**e!! zaraz coś rozjebie chyba niech mi ktoś pierdolnie !!!!!!!!!!!!!! [ Komentarz dodany przez: duncan: 2007-08-14, 12:19 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 Bart ja był bym chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 Bart ja był bym chętny nie dałbyś rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 co by nie dal zalezy jakiej jestes postury A pozatym sam pisałeś : niech mi ktoś pier*** !!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 nie mówilem ze nie oddam postura nie ma nic do rzeczy-najpierw dostaniesz front kicka potem mozesz wybrac tuba na jape albo wejscie w mostek/grdyke/oczy, zmiekczenie kolanem/dzwignia na szczeke/kark, do gleby a tam juz cie oprawie jak bede chcial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 a skad mogłem wiedziec A inna sprawa ze nie musiałbyś mi oddawac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 postura nie ma nic do rzeczy-najpierw dostaniesz front kicka potem mozesz wybrac tuba na jape albo wejscie w mostek/grdyke/oczy, zmiekczenie kolanem/dzwignia na szczeke/kark, do gleby a tam juz cie oprawie jak bede chcial ku**a dałem edycje zamiast napisać nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 14 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2007 postura nie ma nic do rzeczy-najpierw dostaniesz front kicka potem mozesz wybrac tuba na jape albo wejscie w mostek/grdyke/oczy, zmiekczenie kolanem/dzwignia na szczeke/kark, do gleby a tam juz cie oprawie jak bede chcial Gdzie takich rzeczy uczą ? Pan roman juz w podstawówce wprowadził ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi