pershing Napisano 1 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 1 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2007 heh, przykro mi, ale nie wytrzymasz Nie nabijaj postow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 1 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2007 No zeby w Gadancu nabijac posty to trzeba byc przechujem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 2 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2007 No zeby w Gadancu nabijac posty to trzeba byc przechujem_________________ nie okminiles ironi byc moze jeszcze podniecony wygrana w snoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 2 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2007 Kuzwa nie wiem jaki to mecz, ale z brazylijskiej za 1.40.....zem sie z deka zdenerwowal, kuzwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 3 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil(ek) Napisano 3 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2007 Jankovic... k..wa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 3 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2007 pershiu mega zdjecie Bede mial co robic dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 4 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2007 http://www.smog.pl/wideo/11693/ta_sztuczka_wstrzasnela_widownia_i_jurorami/ wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 4 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2007 http://www.smog.pl/wideo/11693/ta_sztuczka_wstrzasnela_widownia_i_jurorami/ wtf? Generalnie tego typu tricki robi się z udziałem wielu luster, które odbijają światło i wydaj esię, że ktoś został przecięty, ale to najlepiej jest robić w jakiejś skrzynce i na czarnym tle. Tutaj wydaje mi się, że lustra odpadają, bo nie ma jak ich tam zamontować żeby nie były widzialne. Druga opcja: istnieją ludzie, którym amputowano nogi łącznie z miednicą tak, że "kończą się" na poziomie pasa. Jesli "użyli" takiego człowieka, to nie wiem jak połączyli go z nogami potem, że zaczął chodzić. Ciężka sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nas2kany Napisano 4 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2007 Dać facetowi 0,2 l wódki, to tak jak kobiecie ofiarować 5 centymetrowy wibartor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 5 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2007 poje**y dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 5 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2007 No nie moge AK vs 33 JJ vs AQ AK vs 10Q Koln prowadzi 2:0, po 90m remisuje Rapi w 90 traci bramke na 2:2 c**j mnie dzisiaj strzeli Czasem tak bywa, ale nie ku**a 5 razy podczas jednego dnia...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 5 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2007 poje**** dzien dokładnie ku**a, dawno nei mialem takiego dnia, w ogole to niedziele powinno sie wykreslic z kalendarza a tak poza tym to konto mam Bwin prawie wyczyszczone i kac mnie meczy i cos nie przestaje i w ogole nasrane jest i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 5 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2007 No nie moge AK vs 33 JJ vs AQ AK vs 10Q Koln prowadzi 2:0, po 90m remisuje Rapi w 90 traci bramke na 2:2 ch** mnie dzisiaj strzeli Czasem tak bywa, ale nie kur*** 5 razy podczas jednego dnia...... I do tego Honka 2-0 a pod koniec 2-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 5 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2007 Tylko wodka w ten dzien smakuje tak jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 5 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2007 Zawsze syfiasta i każdy pije bo każdy pije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 5 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2007 pershing daj ujecie od przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 5 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2007 Poczekaj.....zgram z komy na kompa i wrzuce Gosciu z piwem miazdzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 6 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2007 Gosciu z piwem miazdzy znaczy Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 6 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2007 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 6 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2007 to gdzie jesteś? nie mów tylko że tą na stole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 6 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2007 Nie no bylem w ochronie to z tylu strzelilem fotke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 6 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 6 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2007 Pershiu nie badz taki skromny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 6 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2007 jebana zobaczcie jaki cellulit na dupie Poza tym Persiu na gg mi przyznał, że nigdy zdjęcia nie da od przodu bo się wyda na jakie imprezy chodzi-tak naprawdę to miriam jest dosłownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 6 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 6 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2007 je*** zobaczcie jaki cellulit na dupie Dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 6 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2007 Poza tym Persiu na gg mi przyznał, że nigdy zdjęcia nie da od przodu bo się wyda na jakie imprezy chodzi-tak naprawdę to miriam jest Oj Bart o cos innego chodzi, jakbys zobaczyl przod to bys tam legalnie glowe wsadzil, dlatego wszyscy robia foty, a ten z piwem sie zamyslil co bym tam mogl wsadzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 6 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2007 o ja pier**e trzeba było mu tego browara wsadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi