Gość litersrake Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 miales zle policzone staty Ale moja skuteczność je oszałamiająca Szkoda tylko, ze gram po takich niskich kursach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 a co do forum to zawsze w wakacje jest spadek aktywnosci itp forum ma dopiero 5,5 miesiaca wielu moze porownywac do innych ktore maja pare lat ale prawda jest taka ze takiego startu jaki mialo to forum wielu by chcialo i wielu ma fora z rok albo i wiecej i maja duzo mniejszy ruch niz tu i są syfami taka prawda obst tez duzo wolniej sie rozwijalo... a teraz sie zwija jest temat http://www.yourbet.pl/forum/topics8/pomysly-rozwoju-forum-vt39.htm piszcie co zmienic, co dodac, czego brakuje itp po to jest ten temat od wrzesnia bedzie sie duzo dzialo (nie tylko na forum) to moge zapewnic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 Mazur Dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi [ Komentarz dodany przez: BPL: 2007-07-26, 17:22 ] szczegolnie gdy rzeka wysycha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 Dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi JA o tym nie słyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 forum ma dopiero 5,5 miesiaca wielu moze porownywac do innych ktore maja pare lat twoja zasługa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 nie, tych ktorzy byli tu od poczatku i dalej sa i dzialaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 Komentarz dodany przez: BPL: 2007-07-26, 17:22 ] szczegolnie gdy rzeka wysycha Padlem na ryj Ja już 3 miesiace jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil(ek) Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 Eeeee.... tak z innej beczki... postawiłem w Betsson coś takiego: Green Jersay (Points Classification): Zwycięzca - Boonen, T co to jest kiedy to się kończy? i jakie mam szanse, że wejdzie? Tylko mi się nie śmiać, muszę na czymś bonusy obracać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 Eeeee.... tak z innej beczki... postawiłem w betsson coś takiego:Green Jersay (Points Classification): Zwycięzca - Boonen, T co to jest kiedy to się kończy? i jakie mam szanse, że wejdzie? Tylko mi się nie śmiać, muszę na czymś bonusy obracać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 wiadomość dnia Zupa pomidorowa mi sie rozgotowała I ku**a zostane o suchym pysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 kur*** zostane o suchym pysku To se browarem golnij do ryja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 mialem urodziny 2 dni temu i jakoś nie bardzo mi sie chce myślec o alco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 alco alcomacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielak Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 od wrzesnia bedzie sie duzo dzialo (nie tylko na forum) to moge zapewnic a mówiłeś, że już w lipcu zobaczymy serwis nie, tych ktorzy byli tu od poczatku i dalej sa i dzialaja to ja od 1 minuty na forum [ Komentarz dodany przez: BPL: 2007-07-26, 18:02 ] nie wszystko da sie przewidziec a w miedzyczasie mielismy zmiane programisty, serwis jest dosc zaawansowany pod wzgledem technicznym stad opoznienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 to ja od 1 minuty na forum Nie podlizuj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielak Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 no to czekamy ciekawi mnie jak będzie wyglądać portal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 To se browarem golnij do ryja a c**j mu niech zdycha :* ziomalqu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 Zupa pomidorowa mi sie rozgotowała Zeby Goracy Kubek rozgotowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 co tu sie tak rozpisaliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 30 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cantona Napisano 30 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2007 to ja od 1 minuty na forum jak Ty od pierwszej minuty to ja bylem przed czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 30 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2007 ak Ty od pierwszej minuty to ja bylem przed czasem Bo miałeś falstart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 31 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2007 ale jest wyżej od Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 31 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 1 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2007 skurwysyny jebane z neo Pot kolo 100$ ku**a lapa 66 Flop 862 Skurwysynyyy jebane i sie ku**a neo rozlacza CHUJE!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 1 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2007 ty masz coś z kompem a nie neo mi nigdy tak nie rozłacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 1 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2007 noe chuje zlamane ... bo tel tez nie bylo przez 5 min skurwysyny pier****ne jeszcze ten je***y pech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 1 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2007 ziomuś polecam przerw od kompa ze 3 dni i od pokera z tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 1 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2007 przerwa od pokera z miesiac ... ;/ srał to pies a we wrzesniu pomyślimy jak to bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość milek Napisano 1 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2007 heh, przykro mi, ale nie wytrzymasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi