PokerFish Napisano 25 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2007 bo chcialem z nim isc na Lody ... a co nie wolno ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 25 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2007 A rodzice pozwolą? Lepiej zapytaj w końcu nie masz jeszcze 18 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 25 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2007 A propo tej wspólnej wycieczki na lody...Handicap też z Wami idzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 25 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2007 to jest prv impreza ale jeśli handicap sie postara to może wpaść oOoOoOo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 25 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 25 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2007 ale opis Taa po mszy od razu na ku**y, co za ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 25 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2007 I to pewnie po spowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 25 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2007 ale to jeszcze nic, dzisiaj proboszcz stawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 25 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2007 Zakonnice również nie próżnują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 25 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2007 Ciekawe co na to Handicap? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 25 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2007 Jesteście jebn*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 25 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2007 jak za darmo to pewnie bierze wrrrrr znaczy sie, zazywa rozkoszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 25 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2007 Ciekawe co na to Handicap? On teraz ma inne zajecie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 25 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2007 Jesteście jebn*** Brawo za refleks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 25 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2007 dzienki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 Dobra koniec żartów,czas na poważne rzeczy .Już od dawna myślałem o tym i podjąłem decyzję,wracam tam gdzie byłem kiedyś.Myślałem,że forum się rozkręci ale rozkręca sie powoli,mało ludzi tu pisze no i za dużo pokera moim zdaniem.Tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 forum się rozkręci ale rozkręca sie powoli A co chciales przez 6 miesiecy, 20tys uzytkownikow, bez komentarza papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiroll Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 Dobra koniec żartów,czas na poważne rzeczy .Już od dawna myślałem o tym i podjąłem decyzję,wracam tam gdzie byłem kiedyś.Myślałem,że forum się rozkręci ale rozkręca sie powoli,mało ludzi tu pisze no i za dużo pokera moim zdaniem.Tyle z mojej strony. co ty pier**** chyba zamalo pokera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 Forum sie rozkreca Tylko w strone pokera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 nie ma to jak wracać na umierające forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 Gdy zaczną się ligi, angielskie, niemieckie, hiszpańskie itp.. to moim zdaniem Poker pójdzie w cień ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 Forum sie rozkreca Tylko w strone pokera czemu tak sadzisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 Forum sie rozkreca Tylko w strone pokera czemu tak sadzisz ? Bo szczerze mówiąc poker na tym forum jest jak narazie na 1 miejscu Większość userów w niego gra i wielu wypowiada się w tematach o tematyce pokera.. Konkursy, rozdania itp.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 pewnie mu fuchę zaproponowali swoją droga są wakacje czego się spodziewałeś?? a typów jak w konkurise U/O z takimi kursikami próżno szukać na innych forach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 nie chodzilo mi BPL ze forum rozwija sie TYLKO tylko raczej w sensie znaczenia TYLKO - raczej A nie ze stoi ( ) w kwestii obstawiania. mam nadzieje ze rozumisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 a typów jak w konkurise U/O z takimi kursikami próżno szukać na innych forach Nie wspominając już nawet kto jest tam najlepszym typerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 Nie wspominając już nawet kto jest tam najlepszym typerem miales zle policzone staty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 A nie ze stoi mówiłem jak mu się nie dzwiga to i pizdy nie zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi