The_GrabeK Napisano 5 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2009 Hey, Prośba gorąca, żeby klikać w maksymalną ilość gwiazdek. Z góry wszystkim dzięki za pomoc http://konkurs.felgi.pl/zdjecie/Seat-Toledo-z-INOVIT-Rapid-matt-black_29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 5 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 5 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 5 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 5 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2009 a teraz kucnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 5 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2009 Choć te felgi wyglądają jak z fotoszopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 5 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2009 5zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The_GrabeK Napisano 5 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2009 Bo to ich kreatorem trzeba robić dlatego to wygląda tak nie inaczej. Dzięki wszystkim za głosy - konkurs trwa do 5.12 - można klikać codziennie PS. BPL będzie możliwość zorganizowania konkursu jak fele wygrają - takiego jak kiedyś losowałeś wśród osób, które na jakieś tam pytania odpowiadały, czy się logowały, czy coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stomil Napisano 5 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 5 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 5 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2009 PS.BPL będzie możliwość zorganizowania konkursu jak fele wygrają - takiego jak kiedyś losowałeś wśród osób, które na jakieś tam pytania odpowiadały, czy się logowały, czy coś takiego? Tak, Lucky Users Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 5 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 5 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2009 halo halo pany... http://konkurs.felgi.pl/zdjecie/Audi-A3-z-OZ-MICHELANGELO-10_53 za zgodą Krzyśka podczepiam się pod temat proszę także o ocenianie maksymalne z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stomil Napisano 6 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2009 Mowisz i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodex Napisano 6 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2009 MaXiK pAnOwIe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 6 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2009 jesteście zajebiści :* dziękuje w imieniu moim i Grabosława btw. jemu nie oceniajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 6 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2009 jesteście zaje***ści wiem o tym, nie musisz mi tego mówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 6 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2009 No a teraz po 10 ojrasków Panowie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 6 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 7 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2009 http://konkurs.felgi.pl/zdjecie/Skoda-Octavia-z-TENZO-R-Type-M-White-Red-Lip_94 Dawać dawać :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 7 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2009 jakiś chujek z Audi A4 szaleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 7 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2009 Gryzoń Ty jeździsz A3??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 7 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2009 nop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2009 A chcesz kupić ode mnie A3 1.8T Quatrro 180 KM z 2001 r. ???? :mrgreen: Po 20 listopada jak mi nowy samochód przyjdzie to będę gonił :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2009 raczej nie nazbieram kasy a za ile chcesz pogonic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2009 pewnie cosik w granicach 25k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Listopad 2009 pewnie cosik w granicach 25k Jak na razie to jedno ogłoszenie znalazłem z tym silnikiem ale gorzej wyp. za 30.200 Moje A3 to najwyżej/najlepiej wyposażone A3 jakie z fabryki wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Listopad 2009 To podaj szczegóły, ostatnio jak patrzyłem to było kilka z tym silnikiem, nie wiem jak z wyposażeniem, etc. a dziś z ciekawości włączyłem na motoallegro i nic nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Listopad 2009 Było ale z 1.8T 150 KM Mój ma seryjnie 180 (czerwone T na klapie) bo Quatrro Nie będę wymieniał wszystkiego ale ma skórę, Navi, tempomat, podgrzewane fotele, nagłośnienie BOSE, klimatronic, pełna elektryka itd. itd. A i 5 drzwiów posiada :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Listopad 2009 a kolor i przebieg? pewnie zółty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi