Skocz do zawartości

Na co najlepsza progresja?

nico1990

Rekomendowane odpowiedzi

• 6 months later...

Klasyczna progresja to granie na zdarzenia dwuwynikowe z kursem 1.9-2.1 a najlepiej oczywiscie by bylo na kursy dokladnie 2.0, ale takich nie ma(2.0 i 2.0 w jednym meczu). Probowalem kiedys sztucznie tworzyc takie kursy na tenisie przy pomocy kursow z dwoch meczow (1.42x1.42) ale to sie nie sprawdzilo.

Gość alter.vultus

Mało jest w sieci informacji o progresji. Ja polecam remisową (dla osób początkujących) najlepiej graną na podbudowie obcych typów, np. progresteron.pl

Mało jest w sieci informacji o progresji. Ja polecam remisową (dla osób początkujących) najlepiej graną na podbudowie obcych typów, np. progresteron.pl

remisowa jest najbardziej znaną, jeżeli chodzi o progresje, ale należy wiedzieć, jakie ligi grać (polecam Francja)

obserwując fazę playoffów NBA wydaje mi się że nie było jeszce dogrywki w żadnym meczu (moge się mylić) i dlatego spróbuje zagrać progresją na remisy w następnym meczach zaczynając od następnego spotkania czyli Orlando Magic - Bosto Celtics, kursy wysokie wiec warto spróbować :mrgreen:

do tego na nadchodzących mś można wybrac którąś z grup i spróbować progresje na czerwoną kartkę,można także na rzut karny albo że w meczu padnie gol samobójczy,szczególnie gdy szykuje się spotkanie z duża ilości goli

Gość SylwekEZG

polecam gre progresywną : progresje z łącznym kursem od 2,10 do 2,40

ilosc meczy 4 po kursie 1.25 kurs w granicach 2,40 dobrac stawke 1 poziomu tak zebysmy mogli dysponowac budzetem na 12 poziomów.

Takie zeczy juz mozna obliczyc z rachunku prawdopodobienstwa plus wiedza o danej dyscyplinie i mozna sie pobawic z bukmacherami.

Pozdrawiam