Herr_Flick Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Październik 2009 Typy wraz z analizami Jeżeli piszecie analizy tutaj to wklejajcie te analizy również w odpowiednie tematy w działach tematycznych. Pomoże to nam rozwinąć działy z analizami. Złamanie jakiegokolwiek punktu regulaminu = usunięcie analizy, w niektórych przypadkach ostrzeżenie. Opiekun działu ma prawo nie zaliczyć analizy do statystyk, ponieważ uzna, że jest zawartość merytoryczna jest słaba. W przypadku nie podania kursu analiza nie będzie liczona, za brak podania godziny odejmujemy 0.3 z kursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość koszykarz01 Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Październik 2009 Zakład na sety: Mayer - Bellucci Typ: 2Kurs: 2,12Bukmacher: Betsson ATP - Stockholm Zaglądniemy do Szwecji na godzinę 15:00, buki jak dla mnie trochę przesadziły z kursami, Bellucci jest jednym z nie wielu tenisistów, którzy potrafią odnaleźć się na każdej nawierzchni i zaprezentować kawał dobrego tenisa. Mayer, za to lubi grać na ziemi na hardzie w ogóle go nie widzę, jego forma pozostawia wiele do życzenia. W Szanghaj odpadł już w kwalifikacjach w Tokio i Bangkoku odpadł w pierwszej rundzie, nie widzę go w meczu z Brazylijczykiem zupełnie, dlatego stąd ten typ. GO GO BELLUCI [ Komentarz dodany przez: Herr_Flick: 2009-10-21, 16:58 ] zdecydowanie za krótko.. analiza niezaliczona. jeśli typ wejdzie to nie będę wliczał jej do statów, a jak typ nie wejdzie to liczona jako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mln Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Październik 2009 21.10.09 20.45 Porto - APOEL Typ: (0:1.5) 1 Kurs z Betsson: 1.65 3 kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów. Wybrałem na dziś spotkanie pomiędzy Portugalską drużyną FC Porto a Cypryjskim APOEL-em Nikozja. FC Porto jest drużyną znakomicie grającą u siebie, o czym przekonało się wiele zespołów w ostatnich latach przyjeżdżając na mecze do Portugalii w ramach rozgrywek Ligi Mistrzów. Również i w Lidze Portugalskiej drużyna ta potwierdza jak mocna jest w meczach na własnym stadionie. W Lidze Mistrzów w tym sezonie zagrali na razie tylko z Atletico Madryt, pokonując Hiszpanów 2:0. W Lidze Portugalskiej w 3 meczach odnieśli 3 zwycięstwa, stosunek bramek 8:1, pewnie wygrali także spotkanie Pucharu Portugalii. O tym jak mocną drużyną jest Porto potwierdza także choćby statystyka od listopada zeszłego roku, czyli ostatniego roku, rozegrali w tym czasie 26 spotkań u siebie w ramach Pucharu i Ligi Portugalskiej oraz Ligi Mistrzów, wygrali aż 19 z nich, 6 remisując i przegrywając tylko jeden i to nie byle z kim, bo z Manchesterem United. APOEL jest drużyną, która miała już tyle szczęścia w tej edycji Ligi Mistrzów że jest to aż denerwujące. U siebie spisują się dobrze a w meczach wyjazdowych najczęściej tylko i wyłącznie bronią się. W kwalifikacjach Ligi Mistrzów wygrali u siebie z Partizanem 2:0 by potem na wyjeździe przegrać 1:0. W kolejnej rundzie z Kopenhagą również mieli sporo szczęścia, po przegranej 0:1 w stolicy Danii w rewanżu wygrali 3:1 choć rywale mieli multum sytuacji do tego by strzelić gola na wagę awansu, nie udało się jednak. W fazie grupowej Ligi Mistrzów nie zdobyli jeszcze bramki, zremisowali bezbramkowo z Atletico, które prezentuje się w tym sezonie bardzo przeciętnie oraz przegrali u siebie z Chelsea 0:1. W słabej Lidze Cypryjskiej również nie idzie im na wyjazdach zbyt dobrze, zajmują dopiero 6 miejsce,w 3 meczach wyjazdowych odnieśli po jednym zwycięstwie, remisie i porażce, stosunek bramek 6:6. Po kontuzji do kadry Porto wraca Sapunaru a po pauzie kartkowej Fernando, w kadrze znaleźli się także zawodnicy którzy nie byli w kadrze na mecz w Pucharze Portugalii. Cypryjczycy są drużyną bardzo zaawansowaną wiekowo, dzisiaj trudno jeszcze powiedzieć jaką jedenastką wybiegną na boisko, wielu piłkarzy narzeka na drobne urazy i dopiero przed rozpoczęciem meczu dowiemy się czy trener gości mógł skorzystać z wszystkich zawodników. Mam nadzieje że szczęście APOEL-u na ten sezon już się wyczerpało i dzisiaj bez problemu faworyt meczu potwierdzi swoją wyższość na boisku. Jeżeli gospodarze wygrają to spotkanie będzie to setne zwycięstwo trenera gospodarzy Jesualdo Ferreiry z zespołem FC Porto. [ Komentarz dodany przez: Herr_Flick: 2009-10-26, 13:11 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość misiekfc Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Październik 2009 Zurich - Marsylia 20.45 Typ: Margines zwycięstwa Marsylia 1 bramką Kurs: 3,45 Betsson Mecz w Lidze mistrzów w grupie Realu i Milanu gdzie Zurich zdobył niespodziewane 3 punkty w Mediolanie ale również poległ u siebie wysoko z Realem, natomiast Marsylia do tej pory 2 porażki i to już ostatni dzwonek żeby coś zmienić, Dziś powinni wygrać swój mecz alby jeszcze się łudzić na awans z grupy co raczej się nie wydarzy. Ale mają szanse zagrać w lidze europejskiej na wiosnę tyle że tego meczu nie mogą przegrać, Zurich też widzi swoją szanse i na pewno będą się bronić ile im starczy sił ale nie powinni dać rady. Liczę na skromne zwycięstwo przybyszy z Francji. Mecz raczej nie będzie porywający ale Marsylie stać na skromne zwycięstwo dziś i być może na coś więcej w rewanżu. Dotychczasowa historia wskazuję że faworytami tego spotkania będą francuzi, których liga aspiruje do czołowej czwórki. Także dzisiejszego wieczoru powinniśmy zobaczyć dobrze broniących Szwajcarów i skromne zwycięstwo Marsylii. [ Komentarz dodany przez: Herr_Flick: 2009-10-26, 13:12 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hunter Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Październik 2009 Piłka Nożna,LM Zurich - Marseille 21.10.2009 20:45 Typ 2 Kurs 1.75 Betsson Bardzo jednoznaczne spotkanie w tej kolejce ligi mistrzów tego sezonu.Faworyt wydaje sie byc tylko jeden i ja także tak myślę.Kursy od rana spadają na marsylczyków.Ostatnio w lidze pokonali aż 3 do 0 Nancy i w tym spotkaniu myślę że powinni także zaaplikować drużynie przeciwnej kilka bramek.Zurich no cóż wygrał ostatnio z Milanem ale jak wiemy to już nie ta sama drużyna kiedy nas zachwycała dużo wczesniej.Marsylczycy w lidze radzą sobie dobrze i teraz w LM także powinni w końcu wygrać i myślę że stanie się to właśnie dziś.Nie pozostawią złudzeń mistrzom Szwajcarii i wywiozą ze stolicy 3 punkty i zaczną liczyć się w walce o wyjście z grupy.Mój pewniak Dnia na dziś to zwycięstwo Marseile Smile [ Komentarz dodany przez: Herr_Flick: 2009-10-26, 13:13 ] trochę krótko.. po raz kolejny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbmartin Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Październik 2009 21.10.09 20.15 Johansson J. v Monaco J. Typ: Monaco Kurs 2.81 Betsson Tym razem zdecyduję się zagrać zakład dwu drogowy , co oznacza,że w tym przypadku nie może być remisu , jest możliwość zagrania 1 lub 2. Szanse czysto teoretyczne na trafienie tego typu są 50%/50% . Turniej rozgrywany w Szwecji na nawierzchni twardej,a dokładnie stolicy ,bo w Sztokholmie. Zmierzą się zawodnik gospodarzy Joachim Johansson i Juan Monaco. Przejdźmy do konkretów: W historii spotkań obaj zawodnicy zagrali ze sobą dwukrotnie raz wygrał Hiszpan ,a raz Szwed ,lecz mecze były rozgrywane dosyć dawno. W rankingu Atp zdecydowanie wyżej znajduje się Monaco ,bo na 29 pozycji. Zaś Johansson jest dopiero 511! Kursy według mnie znacznie zaniżone na Joachima , chociaż wiadomo ,że publiczność będzie za Szwedem , no i nawierzchnia bardziej sprzyjająca dla niego. W pierwszej rundzie Monaco zwyciężył co prawda po bardzo męczącym 3 setowym boju z Hernychem (6-2,5-7,7-5) ,ale oznacza to,że zależy mu jednak na tym turnieju. Johansson zwyciężył z Peterem Luczakiem w pierwszej rundzie (7-5,6-2) . Uważam iż ten mecz nie będzie taki łatwy dla Szweda. Ostatnio z formą u hiszpana jest kiepsko ,ale turniej zaczął obiecująco i myślę ,że się z meczu na mecz rozegra i odprawi z kwitkiem tenisistę gospodarzy. [ Komentarz dodany przez: Herr_Flick: 2009-10-26, 13:14 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Październik 2009 Spotkanie: Chelsea - Atletico Madrid 21.10.2009r. 20:45 Typ: Over 3.5 Kurs: 2,90 Bukmacher: Betsson Analiza: Ktoś powie, że wysoki kurs to pewnie do konkursu. Ja mam jednak inne zdanie, ponieważ znam realia w obu ekipach. Przede wszystkim Atletico to już nie ten sam zespół co choćby w poprzednim sezonie. 15 miejsce w Primiera Division, a ostatnio klęska w Osasunie 3-0! Klub z takim składem nie powinien przegrywać takich spotkań. Co więcej w Atletico nie wygrało jeszcze meczu na wyjeździe w tym sezonie. Jeden remis i trzy porażki to zdecydowanie za dużo jak na ekipę występującą w Lidze Mistrzów. Ktoś powie okey, ale liga, a puchary to inna bajka. W przypadku Hiszpanów niekoniecznie, rozegrali jak dotychczas dwa mecze i zdobyli jeden punkt! Tylko remis z kopciuszkiem Ligi Mistrzów Apoelem 0-0 i porażka w Porto 2-0. Widać, że zespół z Madrytu przechodzi poważny kryzys. Chelsea jest w zupełnie innym położeniu. Drugie miejsce w lidze, punkcik za United. 4 mecze w lidze u siebie, 4 wygrane. Ostatnio porażka z Aston Villą, ale często takie wyniki padają przed LM. W pucharach pierwsze miejsce w grupie, dwa zwycięstwa po 1-0. Dlaczego dziś over? I to jeszcze z taką wysoką linią? Różnica jak na tą porę klas dzielących oba zespoły. Kadrowo to tak źle nie wygląda, ale jest coś z psychiką w drużynie z Hiszpanii. Wczoraj bardzo dużo bramek, więc mam nadzieję, że i dziś rozpieszczą nas piłkarze golami. Wynik 4-1 według mnie jak najbardziej osiągalny. [ Komentarz dodany przez: Herr_Flick: 2009-10-26, 13:15 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edzia Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Październik 2009 Piłka nożna 21.10.2009 20:45 Spotkanie: Real Madrid : AC Milan Typ: Drużyna gospodarzy, dwiema bramkami lub więcej Kurs: 2.13 Bukmacher: Betsson Analiza: Dzisiaj o godzinie 20:45 w Fazie grupowej Ligi Mistrzów w grupie C dojdzie do spotkania pomiedzy Real Madrid : AC Milan. Moim zdaniem zdecydowanym faworytem tego meczu jest Real Madryt. Co tu duzo pisac, Real Madryt po wzmocnieniach w tym sezonie jest w wysmienitej formie wygrywaja ze wszystkimi w lidze mistrzow jak i w lidze hiszpanskiej. Jedyna ich porazka to przegrana 2:1 z Sevilla. Reszta to wysokie wygrane. Gospodarze zagraja w dzisiejszym meczu bez Cristiano Ronaldo, ale przeciez maja jeszcze wiele inncyh gwiazd w zespole i bez problemu powinni wygrac dzisiejszy mecz, tymbardziej, ze AC Milan zagra powazniej oslabiony i w dodatku ze slaba forma. AC Milan w tym sezonie po odejsku Kaki zawodzi na calej lini. W lidze bardzo slaba postawa. W ostatnich 6 spotkanaich w lidze zaledwie 2 wygrane ,3 remisy i 1 przegrana. To jak na taka druzyne to slaby wynik. W dodatku w Lidze Mistrzow takze slaba gra niespodziewana przegrana 1:0 z slabiutkim FC Zurich i wygrana 2:1 z Marseile. W drużynie gości zabraknie podstawowego bramkarza Marco Storariego, a także Oguchi Onyewu, Davide Di Gennaro i Daniele Bonery.. Warto dodac, ze Real madryt zagra przed wlasna publicznoscia . Podsomowujac powyzsze argumenty, sadze,ze gospdoarze odniosa pewna wysoka wygrana. [ Komentarz dodany przez: Herr_Flick: 2009-10-26, 13:15 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi