Herr_Flick Napisano 11 Październik 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Październik 2009 Typy wraz z analizami Jeżeli piszecie analizy tutaj to wklejajcie te analizy również w odpowiednie tematy w działach tematycznych. Pomoże to nam rozwinąć działy z analizami. Złamanie jakiegokolwiek punktu regulaminu = usunięcie analizy, w niektórych przypadkach ostrzeżenie. Opiekun działu ma prawo nie zaliczyć analizy do statystyk, ponieważ uzna, że jest zawartość merytoryczna jest słaba. W przypadku nie podania kursu analiza nie będzie liczona, za brak podania godziny odejmujemy 0.3 z kursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hunter Napisano 12 Październik 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2009 Typ 3 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers 13.10.2009 01:30 Typ X Kurs 4.15 Betsson Analiza:Kolejny meczyk w najlepszej lidze hokejowej świata czyli po prostu NHL.Na dziś wybrałem mecz pomiędzy Tampą a Florydą.Gospodarze ostatnio wysoko pokonali u siebie na własnej tafli Carolinę a goście ulegli trzy mecze pod rząd.Ostatni z mocnym zespołem New Yersey, nieznacznie ale zawsze.Dziś w nocy myślę że będzie wyrównane spotkanie i oba zespoły będą grały zachowawczo co może skończyć sie nierozstrzygnięciem w regulaminowym czasie gry.Floryda dawno nie zanotowała remisu i dziś w końcu może to nastąpić i powinni wygrać po dogrywce lub rzutach karnych.Mój Typ Dnia na dziś to ten mecz w NHL. [ Komentarz dodany przez: Herr_Flick: 2009-10-19, 12:59 ] nawet jakby typ wszedł to bym nie zaliczył. Chyba logiczne czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duszek000 Napisano 13 Październik 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2009 Spotkanie: GKS Katowice - KSZO Ostrowiec Typ: 1 Kurs: 1,85 Buk: Betsson Analiza: Dziś o 19 przy Bukowej 1, GKS Katowice podejmie KSZO Ostrowiec Świętokrzyski. Oba zespoły są śrredniakami w tej chwili w tabeli. KSZO zajmuje obecnie 8 lokate w tabeli z 19 punktami na koncie. Na wyjeździe 1-3-3 i 6:16 w bramkach. GieKSa jest 12 ale ma jeden mecz zaległy. Obecnie 17 punktów na koncie, na Bukowej jeszcze nie poległa straciła tylko dwie bramki. Ostatni pojedynke zakończył się wygraną GieKSy 2:1 było to w 2002r. Ogólnie KSZO nigdy nie wyjechało z kompletem punktów, raz tylko z remisem. GKS ostatnio zremisował z Gorzowem u siebie, a KSZO przegrało w Nowym Sączu. Katowiczanie ostatnio nieco słabiej grali u siebie więc dzis powinni wyjść na boisko zdeterminowani i zachować 3 punkty. [ Komentarz dodany przez: Herr_Flick: 2009-10-19, 12:59 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi