Gość litersrake Napisano 28 Lipiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Lipiec 2009 Witam po długiej przerwie spowodowanej wypadkiem (dla wtajemniczonych z konkursu yourbet), pracą w domu i paroma innymi duperelami. Zaczynam jak zawsze od 50 PLN i lecę w górę ile się da. To tyle, życzcie mi powodzenia i mam nadzieję, że ktoś skorzysta z typów Kupon - 1 Carsten Ball vs Marc Gicquel - 2 (1.25) Denis Istomin vs Sam Querrey - 2 (1.22) Leonardo Mayer vs Josselin Ouanna - 1 (1.70) Kurs - 2.59 Stawka - 15 PLN Wygrana - 38.89 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 29 Lipiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Lipiec 2009 Witam po długiej przerwie spowodowanej wypadkiem (dla wtajemniczonych z konkursu yourbet), pracą w domu i paroma innymi duperelami. Zaczynam jak zawsze od 50 PLN i lecę w górę ile się da. To tyle, życzcie mi powodzenia i mam nadzieję, że ktoś skorzysta z typów Kupon - 1 Carsten Ball vs Marc Gicquel - 2 (1.25) Denis Istomin vs Sam Querrey - 2 (1.22) Leonardo Mayer vs Josselin Ouanna - 1 (1.70) Kurs - 2.59 Stawka - 15 PLN Wygrana - 38.89 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi