Bart Napisano 22 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Czerwiec 2009 Poszukuję składu reprezentacji Polski na mistrzostwa europy u 19 w finaldnii 2001. Najlpiej z klubami, ale nic uja nie mogę odszukac Za pomoc obsypię zlotem jak zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 22 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Czerwiec 2009 pewnie dlatego ze w tych latach grali jeno do 18 lat taki skłąd znalazłem Kuszczak • Kapsa • Nawotczyński • Golański • Radler • Sierant • Napierała • Żytko • Piątek • Kaźmierczak • Grzelak • Zawadzki • Mila • Madej • Łobodziński • Mierzejewski • Paweł Brożek • Pachelski Trener: Globisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 22 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Czerwiec 2009 wim ale do 18 też nie znalazłem, a kaj to masz w sensie link daj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 22 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Czerwiec 2009 http://pl.wikipedia.org/wiki/Reprezentacja_Polski_U-19_w_pi%C5%82ce_no%C5%BCnej_m%C4%99%C5%BCczyzn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 22 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Czerwiec 2009 ahahahahhaha : ku**a od godziny tego szukam, a nie zauważyłem znaczka pokaż i się jeszcze wkurwiam czemu tego nie ma wiki ahahahahahha!!!! ale jestem tępy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 22 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Czerwiec 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 22 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Czerwiec 2009 %-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 22 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Czerwiec 2009 aLe kReKzOlE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 23 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Czerwiec 2009 ale jestem tępy Prawda rzeczesz, tepy (w) c**j , w czystej postaci ale Vladimir Jebakov nie musi grzszyc intelektem, ma fach w rekach, znaczy w kroczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 23 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Czerwiec 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi