willy86 Napisano 29 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień 2009 Witam! Jestem tu nowy i narazie tylko podglądałem całe forum... Chciałbym odrazy powiedzieć, że wybieram mecze nie z głowy na podstawie mojego widzimisię tylko szukam ciekawych ofert w necie na przeróżnych str.! Mam nadzieje,że moje typy przyniosą duży "+"ale mile widziane są też równieweż komentarze i dodatkowe analizy innych użytkowników dla podniesienia sprawdzalności moich typów! A wiec zaczynamy... Malmoe FF - Gefle - 1 ( piłka nozna ) Finlandia - Czechy - x ( hokej ) Manch.Utd - Arsenal (1m.) - 1 być może 1x ( piłka nożna ) Mjallby - Sundsvall - 1 ( piłka nożna ) 5/10 Assyriska - Angelholms - 1 ( piłka nożna ) 4/10 GAIS - Hammarby - 1 ( piłka nożna ) - 5/10 dla odważnych Panionios - Aris (2m.) - x ( koszykówka ) a więc zaczynamy zabawę!!! ps. Typy moga być edytowane w ciągu dnia wraz z pojawiającymi się nowymi typami na stronach z których korzystam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
willy86 Napisano 29 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień 2009 Simon G. - Fognini F. - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
willy86 Napisano 29 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień 2009 Mariehamn - KuPS - 1 Panionios - Aris (2m.) - 1 Malmoe FF - Gefle- 1 MTK Budapest - Ujpest - 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
willy86 Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2009 Malmoe FF - Gefle - 1 ( piłka nozna ) Finlandia - Czechy - x ( hokej ) Manch.Utd - Arsenal (1m.) - 1 być może 1x ( piłka nożna ) Mjallby - Sundsvall - 1 ( piłka nożna ) 5/10 Assyriska - Angelholms - 1 ( piłka nożna ) 4/10 GAIS - Hammarby - 1 ( piłka nożna ) - 5/10 dla odważnych Panionios - Aris (2m.) - x ( koszykówka ) - różnica 4 pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
willy86 Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2009 Mariehamn - KuPS - 1 Panionios - Aris (2m.) - 1 Malmoe FF - Gefle- 1 MTK Budapest - Ujpest - 2 coś słabo mi poszło... ale obiecuje poprawę!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi