PanBonus Napisano 5 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 godzin temu 🎁 ChangeInvest – BONUS POWITALNY 25 €! Wpłać minimum 50 €, wykonaj 2 transakcje kryptowalutowe i otrzymaj 25 € bonusu. 📝 Jak otrzymać bonus? 1️⃣ Wejdź w link polecający: 👉 https://getchange.go.link/drCvs 🔎 Upewnij się, że został automatycznie dodany kod polecający (referral code). 2️⃣ Załóż nowe konto w ChangeInvest. 3️⃣ Przejdź weryfikację tożsamości (KYC). 4️⃣ Wpłać minimum 50 € 💡 Wpłata musi zostać wykonana przelewem SEPA z własnego konta bankowego. 5️⃣ W ciągu 30 dni wykonaj 2 transakcje kryptowalutowe (polecam na 10€ - koszt +/- 1€): 🟢 Kup kryptowalutę 🔴 Sprzedaj kryptowalutę 6️⃣ Odbierz bonus 25 € 🎉 Po spełnieniu wszystkich warunków otrzymasz 25 € bonusu. Bonus będzie można wypłacić po 30 dniach. ⏰ Przelewy są księgowane w godzinach 9:00–20:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonusyapki Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Support działa w weekendy? Ja tam z 3-4 lata temu konto zakładałem ale nr tel mam inny i nie idzie zalogowac Edytowane 1 godzinę temu przez bonusyapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi