bonusyapki Napisano Niedziela o 11:42 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 11:42 (edytowane) TEST Vision Wallet 5€ za polecenie 💶 ● Załóż portfel z linku : https://visionwallet.go.link/UWBVVGMYB Czysty link : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bitpanda.defiwallet ● Doładuj konto dowolną krypto walutą i dokonaj wymiany - swap 🎁 Kod: UWBVVGMYB Bez kodu nie ma bonusu Min wypłata 10€ więc trzeba teoretycznie dwie osoby polecić Nie sprawdzone przeze mnie pod względem wypłat TEST! Edytowane Niedziela o 12:28 przez bonusyapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonusyapki Napisano Niedziela o 13:05 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 13:05 B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sell_mace Napisano Niedziela o 16:32 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 16:32 Nie ma 5 za polecenie, jedynie jest za rejestracje 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperka89 Napisano 20 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 godzin temu A można zrobić depozyt 5 € żeby później razem wypłacić te 10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonusyapki Napisano 24 minuty temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 minuty temu W dniu 4.10.2026 o 18:32, sell_mace napisał: Nie ma 5 za polecenie, jedynie jest za rejestracje 5 Za rejestrację jedni dostają inni nie , w zakładce poleceń pisze to co widać na ss a jak polecisz kogoś to zmiana warunków, temat do kosza , zgłaszałem adminowi ale bez odzewu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonusyapki Napisano 23 minuty temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 minuty temu 20 godzin temu, saperka89 napisał: A można zrobić depozyt 5 € żeby później razem wypłacić te 10? Nie wiem nie testowałem bo ja za rejestrację nic nie dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi