boregg99 Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 godziny temu 🔥 50 zł w BTC za rejestrację + dodatkowe 20 zł ode mnie! Jeśli ktoś z Was jeszcze nie korzysta z tej platformy, teraz jest dobry moment, żeby założyć konto. 🎁 Co możesz zgarnąć? • 50 zł w Bitcoinie za spełnienie warunków promocji • + 20 zł ode mnie po spełnieniu warunków • czyli łącznie 70 zł 🎉 📌 Co trzeba zrobić? Zarejestrować się z mojego linku Wykonać pierwszą transakcję na minimum 50 zł Poczekać na przyznanie bonusu. 💰 Ważne: 50 zł depozytu nie musisz zostawiać na koncie — po wykonaniu wymaganej transakcji możesz je od razu wypłacić. Czyli nie jest to koszt rejestracji, tylko kwota potrzebna do spełnienia warunku promocji. 💸 Dodatkowo po otrzymaniu przez nas bonusów dorzucam od siebie 20 zł — mogę wysłać BLIK / Revolut / PayPal, według Twojego wyboru. ⏱️ Bonus promocyjny powinien pojawić się około 36 godzin po wymaganej transakcji. 👉 Mój link rejestracyjny: https://coinbase.com/join/7KD5XVP?src=ios-link Oferta jest dla nowych klientów w Polsce. Jeśli ktoś i tak planował założyć konto, to można zgarnąć 50 zł w BTC + 20 zł ode mnie, a wymagane 50 zł można później wypłacić. 🚀 W razie pytań zapraszam priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi