PanBonus Napisano 8 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec (edytowane) 💸 PESA Money Transfer – 10€ za pierwszy przelew + 10€ za każde polecenie! 🎉 🎁 Otrzymasz 10€, za pierwszy międzynarodowy przelew na minimum 50€. 🤑 📲 Rejestracja: ➡️ https://pesapeer.onelink.me/UDUJ?af_xp=referral&pid=User_invite&c=referral_campaign&af_dp=pesapeer%3A%2F%2F&deep_link_value=referral&deep_link_sub1=bazulek&utm_source=referral&utm_medium=user Refferal code: bazulek ✔️ Przelew musi zostać wysłany z Primary Wallet. ✔️ Po zakwalifikowaniu transakcji Ty i ja otrzymamy po 10€. • Minimalna kwota przelewu: 50€. • Liczy się wyłącznie pierwszy kwalifikujący przelew międzynarodowy. • Przelewy Pesa → Pesa (wallet → wallet) nie kwalifikują się do promocji. • Wymiana walut nie jest transakcją kwalifikującą. • • Możesz wysłać środki m.in. na Revolut, bunq lub Wise. 💰 Po wykonaniu warunków bonus 10€ zostanie przyznany instant. 🔥 Prosta promocja, szybkie warunki i dodatkowe 10€ za każde kolejne polecenie! Edytowane 9 Lipiec przez PanBonus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krul_krypto Napisano 13 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Lipiec Nie działa refferal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stercz Napisano 13 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Lipiec 6 hours ago, krul_krypto said: Nie działa refferal @krul_krypto https://pesapeer.onelink.me/UDUJ?af_xp=referral&pid=User_invite&c=referral_campaign&af_dp=pesapeer%3A%2F%2F&deep_link_value=referral&deep_link_sub1=kstzse&utm_source=referral&utm_medium=user Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krul_krypto Napisano 14 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Lipiec @stercz użyłem, jutro zrobię przelew 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stercz Napisano 14 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Lipiec 19 minutes ago, krul_krypto said: @stercz użyłem, jutro zrobię przelew pamiętaj że musi być wymiana, np € revo -> pesa -> gbp revo bo inaczej nie zaliczy powodzonka z bonusem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krul_krypto Napisano 17 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Lipiec (edytowane) On 7/13/2026 at 4:12 PM, stercz said: @krul_krypto https://pesapeer.onelink.me/UDUJ?af_xp=referral&pid=User_invite&c=referral_campaign&af_dp=pesapeer%3A%2F%2F&deep_link_value=referral&deep_link_sub1=kstzse&utm_source=referral&utm_medium=user Ej zamotałem się i wpłaciłem 50€, które następne wypłaciłem na rachunek swojej firmy, inny niż ten podpięty. Nie ma kaski. EDIT: Edytowane 17 Lipiec przez krul_krypto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi