Ferguson1995 Napisano 26 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty Witam rejestracja z linku https://coinbase.com/join/3L3T63J?src=android-link Zrobienie KYC Wpłata 50 PLN i trade na ta kwote jedna transakcja kup/sprzedaj jakiekolwiek krypto I otrzymujesz 50 PLN w BTC Wykonasz te warunki napisz w wiadomości prywatnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrankGhalager Napisano 9 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień Witam. Chciałbym skorzystać. Możesz do mnie napisać na tg @FrankGhalager ? Masz sporo ofert i chciałbym skorzystać z wielu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrankGhalager Napisano 9 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień Jebane kurwidlo scammerskie uważać - szuka debili co wysla wpłacone pieniądze na jego adres. pier****ne śmietnisko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferguson1995 Napisano 9 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień Proszę jeśli tak było pokaż jakikolwiek dowód. 😂😀 Widze chciałeś zrobić scxm na mój depozyt no nie wyszło przykro mi . Nie polecam nic robić z tym osobnikiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demon Napisano 9 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień A robisz depozyty bo ja chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferguson1995 Napisano 9 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 3 godziny temu, Demon napisał: A robisz depozyty bo ja chętny Nie robie depozytow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi