Thomas Napisano 18 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 godzin temu Cześć, Zapraszam do skorzystania z mojego refllinka do rejestracji na bukmacherze Superbet. Dodatkowo po wykonaniu weryfikacji płacę 15 zł blikiem https://superbet.onelink.me/Tegf/ke81c7rb Za rejestrację otrzymacie bonus w wysokości 50 zł oraz pełen pakiet powitalny (łącznie 255 zł - 100% freebet od pierwszej wpłaty do 200 zł, 35 zł freebet za depozyt min. 50 zł oraz 20 zł freebet za zakład w aplikacji) Czyli zakładając że wpłacisz 50 zł otrzymasz: - bonus 50 zł za rejestrację z mojego reflinka - freebet 100% od pierwszej wpłaty - 50 zł (np. depozyt 200 zł = 200 zł freebet) - freebet 35 zł - freebet 20 zł jeśli wykonasz powyższe czynności w aplikacji + 15 zł blik ode mnie Myślę że fajna opcja dla osoby które chcą pograć no jednak troszkę tych bonusów wpada Warunki aby otrzymać wyżej wspomniany bonus należy: - zarejestrować oraz przejść pozytywnie weryfikację tożsamości - wpłacić depozyt min. 50 zł W razie pytań służę pomocą, również mogę pomóc z ewentualnym obrotem środków na koncie tak żebyś mógł to sensownie wypłacić Zapraszam do skorzystania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi