Skocz do zawartości

CashinStyle | 13,5$ do wypłaty za free

CiroDiMarco

Rekomendowane odpowiedzi

Cashinstyle to platforma typu GPT (Get-Paid-To), która pozwala użytkownikom zarabiać drobne kwoty w zamian za wykonywanie prostych zadań online.

📢 Jeśli nie masz jeszcze konta na tej platformie a chcesz zdobyć darmowe 13,5€ to czytaj dalej...

🪬 Warunki? 

Jeśli nie posiadasz konta w CashinStyle i Trade Republic to ten temat jest dla Ciebie. Wystarczy samo założenie konta i KYC, bez żadnych depozytów itp. 

Wypłatę środków otrzymasz dopiero po 1.5 miesiąca na platformie CashinStyle. Wypłaty są realizowane przez:

▫️Crypto LTC

▫️Crypto BTC via CoinBase 

▫️Tremendous (Git Cards)

Czas realizacji wypłat to max 24h.

Bonus o którym wspomniałem jest moim patentem, więc jeśli chcesz więcej info to pisz priv. Wystarczy rejestracja i KYC bez żadnych wpłat i trochę cierpliwości. Nie chcę tego ujawniać publicznie bo też chce coś z tego mieć, czyli chociaż refa.

Nawet jeśli masz już konto na platformie CashinStyle to możesz założyć na innego maila i skorzystać z mojego patentu by po ponad miechu otrzymać 13.5$ , a jeśli platforma przypadnie Ci do gustu to masz wiele innych możliwości  zarobków a wypłaty są już od 2$.

Edytowane przez CiroDiMarco