foxer4 Napisano 18 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń (edytowane) ZBit lottery Event- darmowe spiny za wykonanie prostych warunków . Max nagroda na kole 100$ w BTC zBit.com to giełda krypto , legit. Ref. link - https://m.zbit.com/en_US/joinFirend/75817AA kod polecenia : 75817AA Bez kodu nie ma obrotów! Warunki : 1. Rejestracja + KYC + dodaj nr tel 2. Depozyt min 3,5 UsDT , ja wpłaciłem 5 UsDT 3. Otwórz i zamknij dowolną pozycję futures X5 razy Przejdź do menu -> Reward Center -> lottery Event (na samym dole ) Zakrec kołem! Ja trafiłem 12$ w solanie , wchodzimy w menu u góry po prawej na stronie eventu i wypłacamy nagrody na konto spot. Możemy je odrazu wypłacić. Edytowane 18 Styczeń przez foxer4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferguson1995 Napisano 18 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń Jakims scamem tu leci pokazd dowody wypłaty i trafienia tych 12$ w solanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxer4 Napisano 18 Styczeń Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi