Waldek Napisano 17 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń Hej wszystkim! Jeśli szukacie solidnej giełdy kryptowalut, polecam Gemini – regulowana, bezpieczna i łatwa w obsłudze. Teraz super okazja: zarejestrujcie się z mojego linku referral, zróbcie obrót (trade) na co najmniej 100 euro w ciągu 30 dni od rejestracji, a oboje dostaniemy po 20 euro w wybranej krypto! Nie musicie wpłacać od razu 100 euro – wystarczy wpłacić parę dolarów/euro, kupić i sprzedać krypto, żeby osiągnąć ten wolumen. Ja już korzystam i jestem zadowolony! Link: https://exchange.gemini.com/register?referral=k9vvx4l2r&type=referral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUMP Napisano Piątek o 11:38 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 11:38 W dniu 17.01.2026 o 12:34, Waldek napisał: Hej wszystkim! Jeśli szukacie solidnej giełdy kryptowalut, polecam Gemini – regulowana, bezpieczna i łatwa w obsłudze. Teraz super okazja: zarejestrujcie się z mojego linku referral, zróbcie obrót (trade) na co najmniej 100 euro w ciągu 30 dni od rejestracji, a oboje dostaniemy po 20 euro w wybranej krypto! Nie musicie wpłacać od razu 100 euro – wystarczy wpłacić parę dolarów/euro, kupić i sprzedać krypto, żeby osiągnąć ten wolumen. Ja już korzystam i jestem zadowolony! Link: https://exchange.gemini.com/register?referral=k9vvx4l2r&type=referral Wpadło dzisiaj 22$ w BTC dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioapacz Napisano Piątek o 14:09 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 14:09 Jaki czas oczekiwania na wypłate bonusu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano Piątek o 15:49 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 15:49 @marioapacz 32 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi