MarcinRevolut Napisano 9 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 godzin temu Hej! Nie masz jeszcze konta na Revolut i chcesz założyć tak czy siak? Zgarnij przy tej okazji 100 złotych :) Ja dostaję bonus 200 złotych jak spełnisz warunki, 100 dla Ciebie (myślę że 50/50 to uczciwa propozycja!) Warto mieć Revoluta, jest wygodny i praktyczny, o wszystkich jego zaletach możesz poczytać w necie. Ponadto gdy założysz swoje konto, Revolut zaproponuje Ci takie same bonusy jak mi więc jak polecisz linki znajomym, rodzinie, na forum, ZAROBISZ. Mam tą promocję do 27 stycznia i mogę mieć 5 poleconych osób także czas goni.... Wszystko co trzeba zrobić to: 1. Zarejestruj się linku: https://revolut.com/referral/?referral-code=martineogz!JAN1-26-AR-H3&geo-redirect 2. Dokonaj 3 płatności po 15 zł i zamów kartę. 3. Daj znać że to zrobiłeś/aś i daj swój nick z konta Revolut. 3. Ja dostaję bonus i od razu przesyłam Ci 100 złotych, z Revoluta na Revoluta to kilka sekund. Myślę że warto! ;) pisz priv Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi