cryptoget Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Grudzień 2025 (edytowane) TYLKO DLA OSOB Z DOWODEM Z CHIPEM NFC! Zakładamy konto z linku: https://get.ur.app/login?code=vwu9rr następnie weryfikujemy tożsamość. Wpłacamy 6$ w krypto a nastepnie zamieniamy to na USD DOKONUJEMY JEDNEJ PLATNOSCI KARTA NA KWPTE 5$. MOZE TO BYS PSC ALLEGRO LUB ZAKUP KRYPTO NA COINBASE/BINANCE BONUS WPADA PRAKTYCZNIE OD RAZU NALEZY SIE TYLKO WYLOGOWAĆ I ZALOGOWAC PONOWNIE . POLECAM WPLATE NA NP WHITEBIT. BEZ PROBLEMU WCHODZI I I ZALICZA BONUS. JESLI POTRZEBA POMOCY TO PISZ SMIALO NA TELEGRAM LUB WHATSAPP 576 227 858 Edytowane 27 Grudzień 2025 przez cryptoget Dodanie danych kontaktowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
someonelikeme Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Grudzień 2025 Czy ktoś jeszcze dostal za dużo hajsu odtej appki ? Bo zaczynam myslec, ze to scam i będą z tego problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryptoget Napisano 26 Grudzień 2025 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Grudzień 2025 Wpada 5$ zawsze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
someonelikeme Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Grudzień 2025 No u mnie wpadlo sporo wiecej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryptoget Napisano 26 Grudzień 2025 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Grudzień 2025 2 godziny temu, someonelikeme napisał: No u mnie wpadlo sporo wiecej... Pokaz screen. U mnie zawsze tak samo i normaie wypłacam karta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
someonelikeme Napisano 26 Grudzień 2025 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Grudzień 2025 Napisalam do nich i zobacze jak się ustosunkuja. Po prostu zalecam czujność bo w życiu mi się cos takiego nie zdarzylo a takie akcje na ogol swiadcza o scamie. I tak, dalo sie wyplacic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryptoget Napisano 27 Grudzień 2025 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2025 Co ty opowiadasz , po 1 skoro wyplaca to żaden scam . Po 2 nie wierzę w to a screena nie pokazałeś wiec daj sobie spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
someonelikeme Napisano 27 Grudzień 2025 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2025 Nie musisz mi wierzyć, ja nie mam zadnego interesu w zniechęcaniu innych, mam to gdzies. Wolę po prostu ostrzec, a niech kazdy robi co chce. Zresztą podejrzewam, ze większość osob na moim miejscu by się ucieszyla, ze dostala dodatkowy hajs (tak, da się go wyplacic), ale ja wiem ze w życiu nie ma nic za darmo. Sam fakt, ze appka wyplaca nie jest dowodem na to, ze jest uczciwa. Sa rozne formy scamow. Wciąż biorę pod uwagę, ze ten dodatkowy hajs u mnie byl po prostu wynikiem jakiegos glitchu na ich stronie, a nie celowego oszustwa, dlatego czekam na ich odpowiedz. Jezeli będą mi robic jakies problemy, to wtedy oczywiście opublikuję wszystkie screeny. Nie musicie mi wierzyc, jak chcecie zakladac konta, to zakladajcie, wszystko mi jedno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryptoget Napisano 27 Grudzień 2025 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2025 Gdyby tak było pokazałabys screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
someonelikeme Napisano 27 Grudzień 2025 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2025 Skrinow ze względów prawnych nie będę publikowac do rozstrzygnięcia tej sprawy. To czy mi wierzysz splywa po mnie- twoje komentarze zresztą świadczą o tobie mega zle i na pewno juz nigdy nie zrobie niczego z twojego polecenia. Ja po prostu ostrzegam ludzi i zalecam ostrożność. Nie wiem czy ta appka to scam, ale na pewno nie jest do konca pewna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi